משחקת עם עצמך...בואי לשחק איתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקת עם עצמך...בואי לשחק איתי...
    סקרן
    29/11/2007

את שוכבת במיטתך, ערומה כביום היוולדך
    יושב על הכיסא, ערום, מתבונן בך כמה את סקסית, וחושנית, איך את מלטפת את עצמך, איך את משחקת עם עצמך, מסתכלת ישר לתוך עיניי מחייכת חיוך שובבי ומגרה, ואז מחדירה את האצבע שלך, לתוך הכוס שלך, מתנשמת קצת בכבדות, ומתחילה לגנוח ולהיאנח.
    כל כך יפה איך שאת נאנחת, רוצה שאשמע אותך, שאראה אותך כמה שאת נהנת, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב לך, והכוס שלך חם, לח ורטוב, רוצה שזה יהיה אני שם בפנים עם האצבע, עם הלשון, עם הזין, אבל לא, עדיין לא...
    רוצה לראות איך עומד לי רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאני אשב על הכסא ואהנה מהמראה, מהמחזה.
    רוצה שאני אסתכל עליך, רוצה שאערוג אליך, בלי לעשות כלום, בלי לגעת, לא בי ולא בך, רק להסתכל, להתבונן, לראות איך את מתפתלת מהנאה.
    ואת רוצה לראות איך אני נהנה מכל רגע, כשאני מסתכל עליך, נוגע בך במבט שלי, מלטף אותך, רוצה אותך כל כך, אבל לא יכול לגעת בך, כי את עדיין לא מרשה.
    את רוצה אותי מולך, ערום, שהזין עומד, ולא יכול לגעת בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי.
    את משחקת בי, משחקת עם עצמך, וזה כל כך חושני, את רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, נאנחת מהנאה.
    דוחפת 2 אצבעות פנימה עמוק לתוך הכוס שלך, את זזה לאט בחושניות מגרה, את רוצה שאראה כמה את יפה, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה, כשהיא רותחת וחמה, כשהיא מענגת את עצמה, רוצה שאבין שאת מדהימה.
    ותוך כדי המשחק שלך את מסתחררת מעצמך, מהשפשוף של מפשעתך, פולטת קולות של הנאה מגרונך, מהחדרת האצבעות לכוסך, את רוטטת כולך, נוטפת זיעה, את רטובה, מלאת תאווה, נאנחת וגונחת, רותחת ונאנחת בחוזקה ואז גומרת בעוצמה...
    המשך יבוא...עם מי שמתאימה למשחק הנפלא עם אמן התשוקה...

אני חתיך, נאה וסקסי, בן 33 נשוי...

מי שרוצה לכתוב לי בסגנון שלה, לגרות אותי, לשחק איתי, ושאשחק בחזרה איתה, מוזמנת לכתוב לי לכאן או למייל שלי
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי סקרן..סתם בא לי לראות אותך ..

עינבר
    03/12/2007

למעלה..(בהודעות תרגע י'ראש כחול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף דיסי

david
    03/12/2007

אהלן חברה אני מחיפה ואשמח לשתף אותכם בחיי המין הסוערים שלי רק תבקשו אשמח לענות גם על שאלות לא להתבייש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת לראות אותי למעלה?

סקרן
    13/12/2007

הייתי בטוח שאת אוהבת להיות למעלה... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ עכשיו שאתה מציין את זה..

עינבר
    16/12/2007

אז אני למעלה ;-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אני שוב למעלה!!

עינבר
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לשחק איתך..לא פייר:-((

עינבר
    19/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו