מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחקת עם עצמך...בואי לשחק איתי...סקרן29/11/2007
את שוכבת במיטתך, ערומה כביום היוולדך
יושב על הכיסא, ערום, מתבונן בך כמה את סקסית, וחושנית, איך את מלטפת את עצמך, איך את משחקת עם עצמך, מסתכלת ישר לתוך עיניי מחייכת חיוך שובבי ומגרה, ואז מחדירה את האצבע שלך, לתוך הכוס שלך, מתנשמת קצת בכבדות, ומתחילה לגנוח ולהיאנח.
כל כך יפה איך שאת נאנחת, רוצה שאשמע אותך, שאראה אותך כמה שאת נהנת, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב לך, והכוס שלך חם, לח ורטוב, רוצה שזה יהיה אני שם בפנים עם האצבע, עם הלשון, עם הזין, אבל לא, עדיין לא...
רוצה לראות איך עומד לי רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאני אשב על הכסא ואהנה מהמראה, מהמחזה.
רוצה שאני אסתכל עליך, רוצה שאערוג אליך, בלי לעשות כלום, בלי לגעת, לא בי ולא בך, רק להסתכל, להתבונן, לראות איך את מתפתלת מהנאה.
ואת רוצה לראות איך אני נהנה מכל רגע, כשאני מסתכל עליך, נוגע בך במבט שלי, מלטף אותך, רוצה אותך כל כך, אבל לא יכול לגעת בך, כי את עדיין לא מרשה.
את רוצה אותי מולך, ערום, שהזין עומד, ולא יכול לגעת בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי.
את משחקת בי, משחקת עם עצמך, וזה כל כך חושני, את רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, נאנחת מהנאה.
דוחפת 2 אצבעות פנימה עמוק לתוך הכוס שלך, את זזה לאט בחושניות מגרה, את רוצה שאראה כמה את יפה, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה, כשהיא רותחת וחמה, כשהיא מענגת את עצמה, רוצה שאבין שאת מדהימה.
ותוך כדי המשחק שלך את מסתחררת מעצמך, מהשפשוף של מפשעתך, פולטת קולות של הנאה מגרונך, מהחדרת האצבעות לכוסך, את רוטטת כולך, נוטפת זיעה, את רטובה, מלאת תאווה, נאנחת וגונחת, רותחת ונאנחת בחוזקה ואז גומרת בעוצמה...
המשך יבוא...עם מי שמתאימה למשחק הנפלא עם אמן התשוקה...
אני חתיך, נאה וסקסי, בן 33 נשוי...
מי שרוצה לכתוב לי בסגנון שלה, לגרות אותי, לשחק איתי, ושאשחק בחזרה איתה, מוזמנת לכתוב לי לכאן או למייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סקרן..סתם בא לי לראות אותך ..
עינבר03/12/2007למעלה..(בהודעות תרגע י'ראש כחול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף דיסי
david03/12/2007אהלן חברה אני מחיפה ואשמח לשתף אותכם בחיי המין הסוערים שלי רק תבקשו אשמח לענות גם על שאלות לא להתבייש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת לראות אותי למעלה?
סקרן13/12/2007הייתי בטוח שאת אוהבת להיות למעלה... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ עכשיו שאתה מציין את זה..
עינבר16/12/2007אז אני למעלה ;-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני שוב למעלה!!
עינבר17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לשחק איתך..לא פייר:-((
עינבר19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)