מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 12 שנה ללא יחסי מיןשם בדוי11/11/2010
שלום אני צריכה ייעוץ דחוף עבור זוג שאני מכירה!
מדובר בזוג שלמעלה מ12 שנה האישה מסרבת לקיים יחסים עם הבעל!
יתרה מכך היא נגעלת ממנו ולא נותנת לו את האפשרות לגעת בה!
באותו הזמן היא והוא ממשיכים לחיות באותו הבית(שינה בחדרים נפרדים) ומדברים כזוג אוהב למעט ויכוחים מידי פעם!!! הבעל טוען שהוא אוהב אותה והיא לא מסוגלת להתגרש ממנו מצב סבוך שלי אין את היכולת לייעץ או להמליץ ...
הייתי שמחה לדעת איך אתם מגדירים מצב זה ואיך ניתן לטפל במצב שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 שנה ללא יחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/11/2010שלום,
כדי לחיות 12 שנים לאא קיום יחסי מין צריכה להיות הסכמה של שני הצדדים. אף צד לא חייב להשאר בקשר הנישואין. העדר קיום יחסי מין הם עילה לגירושין עפ"י היהדות!
כפי הניראה, יש תלות רגשית עמוקה, או תנאים /מצבים אחרים הגורמים לבני הזוג להעדיף ולהשאר יחד.
הדרך לטיפול כאן היא טיפול זוגי/מיני שבאמצעותו יבררו אם הם רוצים להמשיך לחיות יחד ובאילו תנאים או שמעדיפים לפנות איש איש לדרכו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת צריכה יעוץ
אשה יפה11/11/2010אם הזוג הזה החליט שהמצב הזה מתאים לו, והם רוצים לחיות ככה ,
מדוע את חשה צורך כל כך עז להתערב להם בחיים?
ביום שזה יפריע להם , או שהם יתגרשו או שהם ימצאו את הדרך לטיפול שיעזור להם למצוא את הדרך חזרה זה אל זה.
תנילהם את הזמן שלהם ואת האחריות על החיים שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)