צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    מזל
    11/11/2010

בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור ..בתאריך 17.09.2010 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדיםואני עירומה לחלוטין ..כאשר גמר הבחנתי בכתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון...14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
    בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך נראה לי שהיה שונה מהקודמים לכן חיכיתי עד הפסקת הדימום ושוב עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
    בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה למחזור של חודש שעבר אך הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי עוד יותר מאחר ואף פעם לא הקדים שבעה ימים.
    אני סובלת מצרבת, גזים ונפיחות בבטן.
    האם יתכן הריון? האם זרע עבר מבגדיו אל הנרתיק?
    אני במתח נא תשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת סובלת מעודף מתח

אשה יפה
    12/11/2010

גם בדיקות ההריון השליליות, גם העובדה שיש מחזור וגם הסימנים המעידים על מתח ולא על הריון ....
    כדי להרגיע את עצמך תגשי לרופא נשים לבדיקה,
    ושיראה לך עם אולטרסאונד שלו שאת לא בהריון (ואם את המקרה הנדיר מאד מאד מאד של מישהי שגם נכנסה ללא מגע מיני וגם ממשיכה עם מחזורים, אז לפחות תדעי את זה ותוכלי לראות מהלעשות - הריון לא נעלם מעצמו , את יודעת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 17

אא
    21/11/2010

שלום אני בן 17 ואני רציתי לדעת עם 17.5 זה איבר מין גדול או קטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/11/2010

נראה שהתופעות שאת מתארת נובעות מחרדה ולא מהריון.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    21/11/2010

שלון לך,
    לא את לא בהריון. אבל...... אל תשחקי במשחקי מין בערום מכיוון שעלולות להיות תקלות מהסוג שאת כל כך חוששת ממנו, הריון.
    אם את ערומה את צריכה להשתמש באמצעי או שהוא בקונדום.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/11/2010

אין סבירות להריון.כנראה שהתחושות והמצב שאת מתארת נובעים מלחץ וחרדה.
    בברכה,
    דר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו