מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהמזל11/11/2010
בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור ..בתאריך 17.09.2010 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדיםואני עירומה לחלוטין ..כאשר גמר הבחנתי בכתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון...14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך נראה לי שהיה שונה מהקודמים לכן חיכיתי עד הפסקת הדימום ושוב עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה למחזור של חודש שעבר אך הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי עוד יותר מאחר ואף פעם לא הקדים שבעה ימים.
אני סובלת מצרבת, גזים ונפיחות בבטן.
האם יתכן הריון? האם זרע עבר מבגדיו אל הנרתיק?
אני במתח נא תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאת סובלת מעודף מתח
אשה יפה12/11/2010גם בדיקות ההריון השליליות, גם העובדה שיש מחזור וגם הסימנים המעידים על מתח ולא על הריון ....
כדי להרגיע את עצמך תגשי לרופא נשים לבדיקה,
ושיראה לך עם אולטרסאונד שלו שאת לא בהריון (ואם את המקרה הנדיר מאד מאד מאד של מישהי שגם נכנסה ללא מגע מיני וגם ממשיכה עם מחזורים, אז לפחות תדעי את זה ותוכלי לראות מהלעשות - הריון לא נעלם מעצמו , את יודעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
אא21/11/2010שלום אני בן 17 ואני רציתי לדעת עם 17.5 זה איבר מין גדול או קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010נראה שהתופעות שאת מתארת נובעות מחרדה ולא מהריון.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
רות בן-ציון שכטר21/11/2010שלון לך,
לא את לא בהריון. אבל...... אל תשחקי במשחקי מין בערום מכיוון שעלולות להיות תקלות מהסוג שאת כל כך חוששת ממנו, הריון.
אם את ערומה את צריכה להשתמש באמצעי או שהוא בקונדום.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/11/2010אין סבירות להריון.כנראה שהתחושות והמצב שאת מתארת נובעים מלחץ וחרדה.
בברכה,
דר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)