אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה
    דניאלה
    13/11/2010

שלום רב, מצאתי אצל בן-זוגי (בן 28) סרטי פורנו- סרטי הפורנו כשלעצמם הם נושא אחד, אולם מה שמטריד אותי הוא התוכן שלהם, אמהות על נושא האמהות יכולתי עוד להבליג זה פשוט נשים בשלות יותר אבל היה לינק עם סרטים ש"עלילת" הסרט ממש זיעזעה אותי, אמא הסועדת את בנה החולה, בן שמשחק משחקי וידיאו ואימו באה לדבר איתו בשני הסרטים האלו האמהות והבנים שכבו והמזעזע הוא אימא שנאנסת על ידי בנה.

אני בהלם, אין לי איך לפתוח את הנושא ואני ממש זקוקה לעזרה.
    הסרטים הם שלו בוודאות, אני לא מקבלת את הרעיון שאולי מראה השחקנית דיבר אליו כי לא חסרים סרטים עם שחקניות אחרות עם תכנים אחרים.
    בן זוגי גר עם ההורים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/11/2010

לדניאלה שלום,
    אם בסרטים המדוברים מופיעים גם ילדים (קטינים מתחת לגיל 16) מדובר בהפרעה פדופילית והחזקה או צפיה בסרטים בהשתתפות קטינים היא פלילית. גם סרטים עם תכנים של אונס ומין בכפיה ומין בין הורים וילדים הם תכנים קשים ובעיתיים.
    במידה ומדובר בבוגרים והשחקנים אינם קטינים, אז מדובר בהעדפה וטעם מיני "אחר" של בן הזוג וכדי לברר את הנושא. מה בתכנים מעורר ומדליק אותו.
    ממליץ לך למצא את הזמן והדרך כדי לברר את הנושא.

בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי...

דניאלה
    26/11/2010

קודם כל תודה על העזרה והתגובות, שוחחנו על הנושא שיחה מאוד לא פשוטה. הוא טען שהוא לא נמשך לאמא שלו ולפעמים כשהיצרים כובשים אותו הוא חייב משהו שהוא טאבו על מנת להשתחרר. תודה על העצות, אני פשוט מרגישה שלהכנס מבחירה לאתר שזו כותרת הסרטים מעט מפריע לי ואולי מרמז על דברים עמוקים יותר, לצערי אדם שאינו מוכן לבחון זאת לעומק בעיניי מדחיק דבר או שניים, השחקנים הינם בגיל בגיר והעניין הוא שכששוחחתי עימו אמרתי לו שהבעיה שלי היא שאם מה שמדליק אותו הוא פער גילאים אז יש קטגוריות אחרות כמו MILF וכדומה, מה שמפריע לי הוא כותרת הסרטים, שוב תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה..בעיניי עצם העניין דוחה אותי

שרוני
    29/11/2010

ילד עם אימו? זה דוחה זו סטייה..צריך לברר את זה עם הבחור
    אותי זה היה דוחה לצאת עם דבר כזה וגם מפחיד לעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי לעצמך קצת זמן להרגע

אשה יפה
    14/11/2010

אחרי שתצאי מההלם,
    תביאי בחשבון שמאד יכול להיות שהוא פשוט הוריד כל מיני סרטים שנשמעו מעניינים, ואפילו לא בטוח שאהב אותם.
    גם אם הבמקרה הסיפור גירה אותו כפנטזיה, את צריכה לזכור שרוב הפנטזיות, הן בדיוק כאלה - פנטזיות. לא משהו שאדם באמת מנסה לממש.
    הסיכוי שיש משהו בין בן זוגך לאמא שלו, למרות שהוא גר בבית, אפסי לחלוטין - אם זה היה המצב, את היית מרגישה את זה בתגובות שלו, במתח , בתחושה "לא נכונה" באוירה בבית.
    אם הוא באמת נראה לך כמו אדם נורמלי, ומגיב אליך כמו בן זוג אוהב. תני לו את הקרדיט שאלו סתם סרטים ששוכבים בספריה כמו הרבה אחרים (ולהסתכל על סרטים פרונוגרפיים זה באמת מאד טבעי, בפרט לגברים, בפרט צעירים - או בעצם בכל גיל)
    ואחרי שתירגעי ותחזרי לפרופורציה שתאפשר לך לתת לו את הקרדיט שזה לא קשור לבעיות, את יכולה לפתוח אתו בשיחה על אוסף הפורנו שלו, או על פנטזיות - אולי בא לו שלחק אתך משחקי פנטזיה?
    ורק אם באמת מהשיחות, או איזה גורם אחר יתן לך להבין שאכן משהו סטוי במיניות שלו. רק אז - תברחי לכל הרוחות מהקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאשה יפה

מתבונן מהצד
    14/11/2010

אני כל כך נהנה מהעזרות שלך לאנשים ומודה לך על כך.
    המשיכי להביא דברים למקומם הנכון.
    במקרה הזה לדעתי הבחורה צריכה להשתחרר כבר עכשו מבן הזוג הזה,לחיות ליד אחד כזה שאלה הפנטזיות שלו או שמחזיק 'חומר' כזה במחשב שלו נראה לי בעייתי בלשון המעטה. חסר כאלה עם פנטזיות נורמליות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אשה יפה
    15/11/2010

לגבי הבחור -השאלה היא אם אלו הפנטזיות שלו, או שסתם נשכחו במחשב,
    הנסיון שלי אומר שהמון אנשים מורידים למחשב או מקבלים בדואר שטויות שבכלל לא מייצגות אותם, ו
    מה אם הוא ראה את התחתת הסרט, אמר "זה דוחה" והפסיק לראות, ועכשיו היא עוזבת אותו?
    לא כדאי לוודא קודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו