מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למומחהמורן16/11/2010
רציתי לשאול שאלה:
הייתי עם בן זוגי ועשיתי לו ביד כשהוא היה לבוש בתחתונים והוא גמר.(לא הרגשתי רטיבות ביד אך יכול להיות שלא שמתי לב) לאחר 40 דקות הייתי בשירותים וניגבתי עם טישו את איבר מיני מהפיפי באותה היד שאיתה עשיתי לבן זוגי...האם יש חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למומחה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/11/2010אין חשש להריון.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל תודה אך יש המשך
אלונה17/11/2010תודה רבה על היחס!!=]...אתם הפורום היחיד שענה לי!!
אני אשאל רק עוד שאלה קטנה...המקרה היה ככה:
עשיתי לבן זוגי ביד עד שהוא גמר כשהוא היה לבוש רק בתחתונים ולאחר שסיימתי נגעתי לעצמי במכנסיים במקום מסויים (עם אותה היד שעשיתי לבן זוגי )שבריר שנייה לאחר מכן הנחתי את היד השנייה(זו שלא נגעה באיבר מינו של בן זוגי)בדיוק באותו מקום שהנחתי את היד שכן נגעה באיבר מינו..אני ממש פוחדת שאולי היה לי שארית זרע מהמתחונים של בן זוגי ביד(למרות שלא הרגשתי רטוב) וכששמתי את היד על המכנס הזרע עבר לשם ומהכמנס זה עבר ליד השנייה ולאחר 40 דקות שהייתי בשירותים אולי זה הגיע לטישו דרך אחת מ2 הידיים....אפשרי מצב כזה בכלל?....גם אם זה נשמע מטופש זה מלחיץ אותי ואני באמת רוצה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)