למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחה
    מורן
    16/11/2010

רציתי לשאול שאלה:

הייתי עם בן זוגי ועשיתי לו ביד כשהוא היה לבוש בתחתונים והוא גמר.(לא הרגשתי רטיבות ביד אך יכול להיות שלא שמתי לב) לאחר 40 דקות הייתי בשירותים וניגבתי עם טישו את איבר מיני מהפיפי באותה היד שאיתה עשיתי לבן זוגי...האם יש חשש להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחה

הוספת תגובה

• למומחה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/11/2010

אין חשש להריון.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית כל תודה אך יש המשך

אלונה
    17/11/2010

תודה רבה על היחס!!=]...אתם הפורום היחיד שענה לי!!

אני אשאל רק עוד שאלה קטנה...המקרה היה ככה:

עשיתי לבן זוגי ביד עד שהוא גמר כשהוא היה לבוש רק בתחתונים ולאחר שסיימתי נגעתי לעצמי במכנסיים במקום מסויים (עם אותה היד שעשיתי לבן זוגי )שבריר שנייה לאחר מכן הנחתי את היד השנייה(זו שלא נגעה באיבר מינו של בן זוגי)בדיוק באותו מקום שהנחתי את היד שכן נגעה באיבר מינו..אני ממש פוחדת שאולי היה לי שארית זרע מהמתחונים של בן זוגי ביד(למרות שלא הרגשתי רטוב) וכששמתי את היד על המכנס הזרע עבר לשם ומהכמנס זה עבר ליד השנייה ולאחר 40 דקות שהייתי בשירותים אולי זה הגיע לטישו דרך אחת מ2 הידיים....אפשרי מצב כזה בכלל?....גם אם זה נשמע מטופש זה מלחיץ אותי ואני באמת רוצה תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו