מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    אני
    18/11/2010

שלום לפני יומיים עברה אותי תחושה לא נעימה
    אני וחברי ביחד כמעט שנתיים וחצי שבהן נפרדנו לחודשיים וחזרנו כי אנחנו מאוד אוהבים
    ואכן בתור בן זוג ואדם הוא נפלא עבורי , לא שכבנו עוד מאז שחזרנו לפני חודשיים,בגלל שאני עוד לא נוטלת גלולות,אבל כן יש רצון ומשיכה, אבל היה מצב מאוד לא נעים
    הוא הגיע מאוחר דבר שקצת עצבן אותי, ובהמשך הערב גרם לכך שנלך לישון מאוחר והיום ךלמחרת היה לי פחות טוב ,כשהוא הגיע אחרי שהתקלח הוא התלבש על ידי וממש לא נמשכתי אליו ואפילו מצאתי בו פגמים... ובהמשך במגע מיני לא ממש רציתי שיגע בי,אנחנו זוג צעיר ,הוא מודע לכמה דברים שאני פחות אוהבת במראהו והוא אומר שיעבוד עליהם ,אבל ההרגשה הזו של ראיתי את הבחור שאני אוהבת ושבדרך כלל גם הסקס בינינו טוב וההרגשה של איזושהי ...סלידה בהקצנה ממראהו ,מאוד מפריע לי
    כי אני יודעת שהוא אדם שטוב לי והוא נראה טוב לא ברור לי למה התמקדתי בכזו קיצוניות בדברים הפחות טובים....

וגם איך לדבר איתו על זה שלא נעים לי המגע שלו בי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• מה עושים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    21/11/2010

אני שלום,
    קראתי את מכתבך בעיון רב, ונדמה לי שהגוף שלך כלומר היעדר המשיכה שלך לחבר רוצים לומר לך משהו. נכון יותר יש בתוכך שני קולות: קול אחד שאומר לחזור ולהיות חברה שלו וקול נוסף קול של ספקנות שכבר לא בטוח אם מערכת היחסים הזו נכונה לך.
    היעדר המשיכה והפגמים הפיזיים הם סממן לכך שקרה לך משהו. הפרידה בינכם התרחשה משום שלא הסתדרתם, או שיש בינכם כל מיני פערים ואת מתלבטת אם הקשר נכון, וההתלבטות הזו באה לידי ביטוי בכך שלא בא לך לקיים איתו יחסי מין. לדעתי חשוב מאד שתשוחחי איתו על ההתלבטויות שלך ואולי גם עם מישהו שאת יכולה להיות מאד גלויה איתו כמו אמא, אחות , או חברה טובה שגם יהיו גלוים איתך...
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו