מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלונתדניאלה18/11/2010
אני בת 19 ועוד אף פעם לא שכבתי עם גבר. לאחרונה הכרתי גבר ואני רוצה להגיע איתו לאינטימיות, אבל יש לי חששות כי הדגדגן שלי ענק ואני מפחדת שהוא ייבהל. מה לעשות? האם זאת בעיה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
מתבונן מהצד18/11/2010מקווה שזו לא מתיחה. גבר אמיתי לא אמור להבהל מדגדגן גדול,
ואתם רק יכולים להנות ממנו ואיתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלונת - תגובה
רות בן-ציון שכטר21/11/2010דניאלה שלום,
גודל הדגדגן הוא ממש לא בעייתי. לכל אישה דגדגן בגודל שונה כמו שהאיברים בגוף של כל אחד מאיתנו זהים אך לכל אחד מאיתנו הייחוד שלו. לכל אדם יש איזה "סרט" קטן לגבי הגוף שלו, כלומר אף אחד לא מושלם וגם לא בן הזוג שלך. מה שחשוב שתלמדי לחיות בשלום עם עצמך עם הגוף שלך, תכנסי ליחסי המין כשאת שלמה עם עצמך עם הבחירה עם מי את עומדת להתחיל לקיים יחסי מין.
ההנאה המינית, כלומר האורגזמה הנשית מגיעה מהדגדגן, את יודעת היכן נמצא הדגדגן ותוכלי לכוון את בן זוגך.
תעשי את הדברים כשאת שלמה עם עצמך וכשאת מוגנת מפני מחלות מין, קרי שימוש בקונדום ומוגנת מפני הריון קרי שימוש באמצעי מניעה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלונת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/11/2010דניאלה,
זו לא בעיה כלל, מלבד הבעיה שאת יצרת אצלך בראש.
את הרוב המוחלט של הגברים לא מעניין גודל הדגדגן.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)