פנטזיה ל(ועל) יועצת ארגונית מתחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה ל(ועל) יועצת ארגונית מתחילה
    dor
    23/04/2007

יש לי פנטזיה.

יש לי פנטזיה מטורפת, בה אני רוצה לשתף יועצת ארגונית או מרצה למדעי ההתנהגות - בתחילת דרכה המקצועית, להפוך להיות שותפה שלי. להפוך להיות לזונה שלי. לשיפחה שלי. להיות שותפה לדרך המקצועית ולדרך האישית שלי. אני לא מחפש בת זוג או אישה או דייט או משהי שתהפוך להיות אם לילדים שלי אלא משהי שתהיה שותפה לחיים המקצועיים שלי ובו זמנית הזונה הקבועה שלי.

אם תחום ההדרכה מעניין אותך; אם את חולמת להיות יועצת ארגונית; אם את רוצה להפוך להיות לזונה שלי ולשפחה שלי על מנת להגיע לכבוש את העולם של הייעוץ הארגוני ושל ההדרכה - יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.

האם את מתעניינת להיות מרצה, יועצת ומדריכה לתחומי המכירות, שירות לקוחות, אינטליגנציה רגשית, יחסי אנוש, תקשורת בין אישית, משא ומתן? האם מעניין אותך להרצות בפני אנשי מכירות, מנהלי כספים, סמנכ"לים, מנכ"לים, דירקטורים? יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.

אם יש לך לימודים אקדמאיים בתחום (או לקראת סיום) ניסיון בתחום הייעוץ וההדרכה (רצוי אבל לא הכרחי) ואם תחום זה מדליק אותך, מגניב אותך ומגרה אותך - יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.

אבל אני רוצה משהו נוסף. את הגוף שלך, את הנשמה שלך. אני רוצה עוזרת צמודה, זונה מזדיינת, שפחה שפלה - ואם גם זה מתאים לך, יש לנו על מה לדבר.

אם את תהיי מסוגלת להיות סקסית, כריזמטית וביחד עם זה מקצועית - יכול להיות שיש לנו שפה משותפת.

בתוך שנה עד שנתיים (בכל מה שזה תלוי בי זה יהיה בתוך שנה אבל זה תלוי גם בך וביכולות האישיות שלך כמדריכה) תוכלי להיות מצטיינת. מספר אחד בתחום. לנהל ולהנחות סדנאות, הדרכות, ימי עיון, כנסים. לייעץ ולסייע למחלקות, ארגונים, עסקים, מפעלים, חנויות, רשתות, יבואנים.

זהו. פשוט, לא מסובך. להיות הזונה שלי, הפילגש שלי, המאהבת שלי – ולהיות בתוך שנה עד שנתיים למובילה בתחום הייעוץ וההדרכה.

מיילים: [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ההצעה שלך לא חוקית

25/04/2007

ועוברת על חוק שיוויון הזדמנויות בתעסוקה.

ובלי שום קשר, גם מרתיחה אותי באופן אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוקי או לא אתה פשוט סוטה.

אשף
    26/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו