מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיהשרוני22/11/2010
אני מכירה משהו ומגיעה אליו הביתה.הוא פותח את הדלת אומר שלום ומתחיל לגעת בי במקומות מוצנעים.שולף את הציצי מהחזייה שלי ונוגע בהם.אנו נכנסים ובסלון יושבים חמשת חבריו.תכירו זו הבחורה שאחרו ש עלייה עד מחר..ואנחנו?גם אתם נכון מותק..תתני לכולנו?לא יודעת עניתי..תתני..תתני.כל אחד מהחברים אמר לי שלום בצורת לק על הפנים, נגיעה באזורים..ולחישה.האדון שלי מישש לי את הישבן והכניס את ידיו לחולצה שלי.הסתובבנו לחדרו. שם הוא הוריד אותי,תפס לי תשיער.מצצתי וליקקתי לו.הוא שפך לי לתוך הפה והורה לי לבלוע הכל בלי שהוציא את איבר מינו.סובב אותי וזיין אותי מאחור.כאב כי המקום עדיין בתולי.הוא זיין חפר,סיבב אותי ושפך לי בפה.תוך כדי אני ליקק .תי לו.הוא רכב עליי לשירותים שם עליי רגל והשתין.הורה לי ללקק לו תמקום במקום נייר טואלט ורכב עליי לסלון.מי שבא לו החרושה שלי שלכם.אחד תפס עליי והחדיר את איבר מינו לפות שלי.השני זיין אותי מאחור.השלישי מהראש סחב אותי למצוץ לו.הרביעי התחיל לאונן עליי והחמישי גם.כולם שפכו לי בתוך כל אחד מהחורים והחליפו תפקידים הריחות בחדר והגניחות היו לא רגילים.את האדון שלי ראיתי מדבר בטלפון.תוך כדי זה שהם מזיינים אותי הם זורקים לי מילים ואומרים שאני זיון טוב או שאפתח יותר את הרגליים, שאחדיר את איבר המין יותר עמוק..ושוב משפיכים לתוך החורים שלי.המאוננים שופכים לי על הראש.אני שוכבת על הרצפה והאיש לי קורא לי.הוא מורה לי להתקלח ולעשות קפה ואני עושה את זה.כולם שותים קפה כשאני שוכבת על הרצפ והרגליים שלהם עליי.מידי פעם אני מרגישה אצבעות לתוך הפות שלי,על פנים,בתוך הפה.האיש שלי רוצה שוב לדפוק אותי והפעם הוא עושה את זה מול כולם.מהראש הוא סוחב אותי על ארבע.שם את הפין שלו בפה ומזיין אותי.מהר מהר..שופך לי לתוך הלוע.אני מתענגת לו על הזין.הוא מורה לי להסתובב ומזיין אותי מאחור.דופק אותי חזק והציצי שלי עף לכל הכוונים.אני רוצה זיון כזה בדיוק קורא אחד היושבים.המזדיינת שלי תתן לכל מי שאגיד לה..הוא גומר ומורה לי לפתוח את הפה ומכניס את איבר המין שלו וגומר שם.עכשיו באלי לרכב עלייך הוא שם את עצמו עליי..מכניס אצבעותיו לישבני ובעזרת הראש אני יודעת לאן לפנות.הוא דוהר עליי ומוביל אותי לחברים שמזיינים ודופקים אותי מכל הכוונים. פתאום דפיקה בדלת.שני סבים בני 60 הגיעו.הם המשיכו לזיין ולשפוך עליי ביחד ולפעמים כל אחד בזמנו.הסבים נהנו מאוד.החברים גמרו ואמרו שהם יחזרו בלילה. האיש לי הורה לי להתקלח ולעשות מה שהבסים יבקשו. לאחר המקלחת הסבים מצצו לי תשדיים עם השיניים שלהם.האחד מצצ לי תדגדגן וכמעט שטרף לי אותו.התחלתי ללקק ולמצוץ להם תזיין ביחד.אחר כך הם רצו לקדוח לי בפות.לאחד מצצתי והשני זיין אותי.הוא שפך לי בתוך הפה.השני שפך לי בפות.בלילה חזרו החברים.כל שעה מישהו אחר העיר וזיין אותי מכל הכוונים.האדון שלי הוריד אותי באמצע הלילה ערומה,לדשא ומול אחד השכנים בעל אותי.בבוקר התפזרנו.אני הייתי חרושה ופתוחה מכל הכוונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתיכת פנטזיה...
משה23/11/2010ממש אהבתי לקרוא...
למרות שפנטזיות נועדו על מנת שנגשים אותם...
זו לא אחת מהן... :)
אשמח להחליף סיפורי פנטזיות איתך...
במייל...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה התחברת..ספר לי
שרוני23/11/2010ולמה אתה חושב שלא ניתן לממש?
אולי זה ממש קשה לעמוד בככ הרבה גמירות בפה ומכל כך הרבה אנשים..
שמה שמעניין אותם זה הכוס, החור הקטן שלך בטוסיק והפה למציצות ולקים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש שרוני
רון23/11/2010את כנראה לא מבינה שהבחור הזה לא התחבר לשום מילה ממה שאמרת ?!?!
הוא פשוט מנסה לחרטט אותך בכדי שתאכלי את הבולשיט שלו ואולי יתמזל מזלו וישחיל לך .....
כמה פתאטי הוא....
סתאם בשביל הדוגמא...... תריצי את המיל שלו בגוגל ותראי פתאום מה נפתח לך שם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בודאי יישאר בתחום הפנטזייה
שרוני23/11/2010שמתעוררת לה כל כמה שנים..
וזה לא משנה אם הוא התחבר או לא..הרי כולנו נמצאים לפעמים בעולם דמיוני
ובדחף של השנייה. יש שהדחף יהיה ממשי ויש כמוני, שיש להם מלא להפסיד
שהוא יכול להיגמר במקסימום, אמפטיה מאחרים או שיתוף -בכתב..
בחלומי זה כבר קרה..
תודה בכל אופן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה איתך רון
ליעד23/11/2010אבל יש אנשים שחיים בעולם שבו קיימות להם פנטזיות...
יש כאלו נועזות יותר וכאלו נועזות פחות...
כנראה שאתה לא יודע מה זה,
והפנטזיה היחידה שלך היא אוננות מול המקלדת..
אב לאם אתה לא מכיר ולא יודע,
שמור על פיך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיח לשמור
ירון23/11/2010תודה שהערת את תשומת ליבי ידידי העילג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)