מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי 32 והגיע הזמן לחוות עם אחרתניר02/12/2007
כבר כמה חודשים רצה בי המחשבה שאני חייב לחוות אישה אחרת את הסקסיות המתח מיני את ריגוש ....עם זאת
אני נשוי 32 נראה טוב גוף חטוב,
העניין שאני אוהב את משפחתי אין לי כוונה לפרק אותה..
מה שנראה לי כרגע נכון זה למצא מישהי במצב דומה נשואה שלא רוצה לפרק אבל רוצה שמשהו
אשמח לקבל הצעות ...דעות למייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 32 נראה טוב האם אשתך מכוערת
יפעת02/12/2007אשתך נראת טוב גם אולי יש לה מישהו אולי היא מזדיינת בעבודה ולא בא לה עליך אולי אתה אגואיסט גומר מהר ומסתובב תחשוב על אשתך אין טוב מזה זיין אותה עד צאת נשמתה תדאג שהיא תגמור יחד איתך לא תחפש דשא ירוק אצל השכנים אתה יכול להסתבך או אתה רוצה גירושין תתגרש ותדפוק היזהר שמישהי לא תדפוק אותך לאשתך אין מחלות אולי תביא לה זאת שמתמסרת לך אתה יודע כמה ביקרו שם הזרע הזעה והטינופת נישארו בפנים התרחצה או בבקר עצלותטמבל תאכל את התפוח שיש לך בבית הוא טעים או תן לי חברי יטעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעת על סימני פיסוק?
שני02/12/2007או שאת יודעת רק לפסק את רגלייך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנשוי
david03/12/2007שמע בעצתי איש יקר אם בא לך אישה אחרת לך תשלם 150 שקל ותהנה לך ואל תהרוס את המישפחה כמובן לעשות זאת עם הגנה .ותאמין לי זה יביא לך תבלין לחיים ואתה תהיה חרמן על אישתך עוד יותר אחרי זה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdavid אחי. אתה לא מעודכן
אחד אחר05/12/2007המחיר הוא הרבה יותר גבוה מ 150 שקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל.ק
david05/12/2007הכסף לא האישו פה אלא הרעיון דרך אגב ק כמה זה עולה?או שזה תלוי באיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdavid
אחד אחר06/12/2007האמת המחיר למשהו טוב מתקרב ל300 שקל. אבל זה לא מהניסיון שלי. חברים מספרים. לא יודע מה איתך אבל אני לא מסוגל לעשות את זה עם מישהי שאני בשבילה בסה"כ קליינט. שדקה אחרי שהיא יוצא מהדלת אני מאבד כל משמעות. שהייתי בשבילה 300 שקל ותו לא. המבטים , אנחות ההנאה נראים לי כאלה מזויפים. הרי אם אני לא משלם היא לא תהיה איתי. אז מה הפואנטה? סתם לדחוף את הזיין לחור? לא תודה .אני צריך יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל.ק מדויד
david06/12/2007צודק במאה אחוז חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח אח שלו
אחד אחר07/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
סיון93604/12/2007אתה בטוח ששווה לך להרוס תא משפחתי כ"כ טוב בשביל זיון???
ואני האחרונה פה בשביל לשפוט אותך....
אבל, תחשוב טוב לפני צעד כזה כי אחרי שאתה מתחיל אין דרך אחורה!!!!
בכל אופן המון בהצלחה!!!!!!
המשך שבוע נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את האחרונה? תפרטי בבקשה.
גיא06/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
סיון93607/12/2007סורי שאני לא כל כך מרתקת אותך... אבל אין לי שפנים בכובע, אני פשוט נמנעת מלשפוט אנשים, בטח כאלה שאני לא מכירה....
מנסיון אסור לשפוט אף אחד... (יש לי חברה שניהלה רומן עם גבר נשוי.... לא הבנתי ולא שפטתי... אם הזמן הסתבר לי כנכון שלא שפטתי אותה על כך שמשחקת עם הנשוי ועם עוד 2 אחרים במקביל, מסתבר שכיוון שנאנסה לפני מספר שנים, מאז אין בעינייה כלל חשובות או ערך למין...)
אז אני פשוט לא שופטת אף אחד... אבל שוב... שיחשוב רק אם שווה לו להפסיד את מה שהוא מתאר שיש לו....
חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון...אני האחרון....(--:
אחד אחר07/12/2007כפרה עלייך סיוונוש. חג שמח מותק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון מאמי
גיא07/12/2007מה שאלתי התייחס למה שהעדת על עמצך שאת האחרונה
תהיתי למה את האחרונה, אולי יש לך נסיון אישי בדברים האלו.
ברור שאסור לשפוט אף אחד
אבל מותר להביע דעה .
את וחושבת שכל מי שמצ'וטט בפורום הזה
בהכרי
מחפש משהו מיני
או לכל הפחות
מפנטז על משהו מהפרי האסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה!!!
הקול הנשי07/12/2007רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? לא הולך חביבי ! זה יבוא בעוכריך איכשהו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)