יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    לילי
    24/11/2010

שלום רב!
    אני ובן זוגי ביחד מזה שנתיים. בחצי שנה הראשונה, הרגשתי שלשנינו יש חשק מיני בריא ויחסי מין אף פעם לא היוו בעיה. אבל כבר שנה, בן זוגי כמעט ולא מעוניין לקיים יחסי מין.אני מרגישה שאני היחידה שיוזמת, והוא מתרץ את זה ב"אני עייף", "אין לי זמן" ולא מוכן להודות שיש בעיה. אני מרגישה תמיד לא מסופקת. לאחרונה גיליתי שבן זוגי מרבה להכבנס לאתרי אינטרנט פורנוגרפיים, על בסיס יומיומי.. וזה מתסכל אותי עוד יותר, שהוא מעדיף את האתרים האלו על פניי.
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• הזוי משהו

רון
    24/11/2010

בני כמה אתם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    25/11/2010

לינוי שלום,
    אכן יש בעיה ואת מציינת אותה: בן זוגך מעדיף אתרי פורנו וכפי הניראה אוננות על פני קיום יחסי מין וההשקעה הכרוכה בעניין.
    החשוב מכל: אל תאשימי את עצמך !! זה הזמן לשיחה גלויה עמו וגם עם עצמך אם נכון לך קשר מסוג זה.
    סביר להניח שאם כבר כעת יש קשיים גם בעתיד יהיו קשיים והם ציהיו גדולים יותר ויותר ובמידה ויחסי מין הם פרק משמעותי עבורך את צריכה לשקול היטב איזה חיים את מתכננת לעצמך.אולי כדאי לך להתייעץ אם מישהו אובייקטיבי?
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו