חשק מיני ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני ירוד
    נועה
    28/11/2010

שלום, שמי נועה ואני בת 25- נשואה טרייה מזה 3 שבועות. כבר כמה חודשים אני חווה ירידה דרסטית בחשק המיני וחשבתי שלאחר החתונה והמעבר למגורים משותפים עם בן-זוגי, זה יעבור כי תהיה לנו הפינה שלנו והפרטיות אבל התבדתי. אני מרגישה כמעט כל הזמן שלא בא לי ושאני עייפה. מספיק לי פעם בשבוע ואילו בעלי רוצה קצת יותר..
    אני תוהה האם העניין קשור בגלולות כיוון שאני לוקחת גלולות כבר כמה שנים ובתחילת הקשר שלנו לא הרגשתי ירידה בחשק המיני. האם יכול להיות שלאורך הזמן הגלולות מורידות את החשק? האם יכול להיות שאני אישה שלא אוהבת יחסי מין? חשוב לי לציין כי אני מאוד אוהבת את בעלי וכאשר אנחנו במיטה, הוא מאוד אוהב ומפנק ואני נמשכת אליו מאוד אך לרוב מספיקה לי ההתמזמזות והנשיקות ולאו דווקא החדירה עצמה. אשמח לעזרה כלשהי..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני ירוד

הוספת תגובה

• חשק מיני ירוד - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2010

נועה שלום,
    התשובה שלאלה שלך מורכבת מכמה תחומים:
    ראשית יתכן והגלולות שאת משתמשת בהן פוגעות בחשק המיני שלך,
    שנית, החשק המיני שלך מותנה במצב הכללי שלך, בלחץ בו את נתונה, בספוק, שלך מהחיים, משביעות הרצון, מהרבה מאד משתנים כמו גם כמובן מהמשיכה לבן הזוג שלך.
    החשק המיני הוא בראש, ברגש וגם בהורמונים... ולכן הוא עניין כל כך מורכב ורגיש.
    לכן כדאי מאד שתתיעצי עם אדם מקצועי ולענין הגלולות כדאי מאד שתפני לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג/ית. הרשימה המעודכנת של הרופאים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך לחלוטין

משאלה
    29/11/2010

מרגישה כמוך בדיוק. נשואה טריה שפתאום החשק ירד לה. אוהבת את בעלי, והוא משקיע בי המון, מינית, אך הריגוש הפיזי נעלם. אוהבת להתכרבל, להתנשק ולהרגיש קרוב, אבל החדירה עצמה אינה מפיקה את הריגוש המיוחל. מחפשת בעיות אצלי וסקסולוג טוב. התייעצת עם מישהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו