מה זה אומר על החבר שאוהב מאחור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר על החבר שאוהב מאחור?
    ענבל
    28/11/2010

אני כבת 32 ויוצאת עם בחור בן 27 , חצי שנה יחד ויש לנו סקס נפלא!!(ללא אביזרים)
    לפני שבוע הוספתי למיטה ויברטור. החבר שלי מתענג שמ"שחקים" לו בפי הטבעת באצבעות. אך כאשר הבאתי את הצעצוע הוא ביקש שהשתמש בצעצוע במלואו , זרמתי איתו .
    גם בזמן שאני שיחקתי עם הצעצוע בפה הוא הצטרף אלי והכניס אותו גם לפה.זרמתי גם.
    היה סבבה וכייף , שאלתי היא: איך זה שגבר שהוא גבר! ושפעם שאלתי אותו אם בא לו שלישיה ואם אפשר לצרף גבר , הוא דחה את זה על סף,
    עושה דברים שמראים לי לפחות, שיש לו נטיות כל שהן, או מה זה אומר על התנהגות כזו? האם זו רק הנאה בלבד או שגם לגברים יש (כמו לנשים) ייצר כזה שמתעורר שגורם לנו לרצות להיות עם אותו בן מין ואז זה יוצא ליידי ביטוי בסקס?? או האם זה צריך לומר משהו בכלל? פשוט קצת מוזר לי העיניין. אשמח לקבל תשובה ו/או ידע בנושא.
    .
    ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה זה אומר על החבר שאוהב מאחור? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/11/2010

ענבל שלום,
    השאלה היא מימה את מודאגת.?
    את חוששת שהחבר שלך הומו סקסואל? אם יש לך חששות מסוג זה מתוך מה הם נובעים?
    יש סממנים נוספים?
    או שיש לך חבר עם המון פתיחות מינית?
    כל השאלות מובילות לתוצאה אחת: את מוטרדת מכל מיני עניינים ולכן עלייך לשוחח איתו על העניינים האלו. מתוך התשובות שלו תדעי מה הוא מרגיש, חושב על הדברים האלו.ללא שיחה גלויה לא תקבלי את המידע הזה, וגם אם לימנע מהשיחה תוכלי להבין דברים.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו