מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי לא מעוניין בסקס יותרשלומית29/11/2010
אנחנו נשואים 4 שנים יש לנו ילד בן שנתיים
הסקס בתחילת הדרך היה מדהים ( לפחות פעמיים ביום )
בגלל בעייה אצלי אסור לי להשתמש בגלולות
נכנסנו להריון והבאנו לעולם ילד משגע מהמם
לא מתוכנן
מאז שילדתי הסקס פחת ופחת בגלל החשש שלו שנכנס להריון שוב ( כך הוא טוען לפחות) דיברתי איתו ומצאנו דרכים אחרות לביטחון הנושא
אך עדיין אין כלום, לא קיימנו יחסי מין כבר חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!
אני המומה מעצם כתיבת הזמן הזה
אני בחורה מושכת סקסית ונראת מעולה! וגם הוא!
כל הזמן מדברת איתו ואומרת עד כמה זה מפריע לי, אני מאוד פתוחה בנושא והוא אדם מאוד סגור. כל פעם היו לו תירוצים וטענות, בכל שאר הנושאים שבזוגיות הכל מושלם.
אני לא מבינה מה הסרט שלו?! שאלתי אותו אם יש לו מישהי אחרת והוא התעצבן נורא ששאלתי...אני כבר לא יודעת מה לחשוב מעולם לא הייתי במצב הזה, זה גורם לחוסר ביטחון ולמחשבות הרסניות מבחינתי.
אני מתחילה לחשוב על דברים אסורים והעלתי כבר את נושא הפרידה כי אני לא יכולה לחיות ללא סקס, טיפול זוגי לא בא בחשבון כי הוא לא מוכן לשמוע בכלל
אני אובדת עצות לא רוצה שנפרד וגם לא מעוניינת בדשא של השכן.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ירון29/11/2010ראשית שאפו לך על הנכונות והיוזמה לשתף לפני שנקטת תגובה כלשהיא !
שאפו שני מגיע לך על היוזמה הזו לא לפרק משפחה, שאפו שלישי מגיע לך על האי רצון לרעות בשדות זרים
סביר להניח שאישך נוהג כך אולי משום החששש להריון לא צפוי ומכל הסובב את זה, כמובן שעולה השאלה אם יש לו מישהיא.....חצי שנה ללא סקס זה קצת לא אנושי יש למר, ויש פה טעם לפגם.
אינני מבין מדוע הוא מסרב לגשת לטיפול זוגי דבר שיכול לשדרג לכם את הזוגיות בצורה מדהימה
אני בכלל בדעה חד משמעית שבן אדם שלא רוצה לנסות לשקם משהו (ובמקרה שלך זה נישואין) לא ממש רוצה את הדבר הזה,
חייב לפרגן לך על הדרך בה את משתפת אותו ברחשי ליבך ממש מכוונת אותןו למקום שמציק לך,
מדוע שפשוט לא תאמרי לו שהנישואין שלכם מעורערים ויש דרך לטפל בזה עוד לפני שהכל יתפרק ?!?!?
עדכניני
אל תתייאשי יקירתי
איזה גברים הזויים יש לעיתים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי לא מעוניין בסקס יותר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/11/2010לשלומית שלום,
מבין את המצוקה שאת נמצאת בה.ללא שיתוף פעולה של בן הזוג אי אפשר לדעת מה הסיבה ומה גורם לבעלך לא ליזום ולא לרצות מין אתך. יכולות להיות סיבות רבות לחשק מיני נמוך,אך ללא ברור של העניין אין טעם לעשות ספקולציות. אמרי לו שאם אינו מוכן לטפל בנושא שכל כך מפריע לך את שוקלת להפסיק את הקשר שלכם.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור שלא מתקרב לאשתו 6 חודשים
momo15/12/2010בחור שלא מתקרב לאשתו 6 חודשים זה בחור לא נורמאלי ויש דברים שקורים מתחת לשולחן ואני בטוח שהוא מסופק מינית מבחורה אחרת וגם יותר סקסית ממך אז תתעוררי
ותשתחררי מזה שאת לא רוצה להיות עם השכן כי השכנה באה לבעלך במקום שהשכן יבוא אליך ותדעי לך שאין בחור נורמאלי יכול לסבול 6 חודשים בלי סקס
אם חשבת שתבגדי בו במקביל אני אהייה שמח לעזור לך ולספק אותך מינית עד שתגמרי
ותשפריצי כמה שאת יכולה ואני אפצה אותך על כל היימים שפיספסת
אז תהיי איתי בקשר ואשמח לעזור לך ולתמוך בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ב"תטא הילינג"
אלי ארד29/11/2010שלום שלומית!
הייתי מציע טיפול ב"תטא הילינג" ובאמצעותה לטפל במכלול הבעיות "שלך" וגם של בעלך.
אשמח לתת הסבר מפורט בטלפון.
בכל מקרה את מדהימה בפתיחותך ובמודעותך לבעיותיכם.
בברכה
אלי
054-4299466* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסית
רוני29/11/2010תראי לו את עצמך את גופך הסקסי תעסי תנועות מגרות אל תלבשי כלום אים הוא לא רוצה סימן שהוא בוגד בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב..
דני30/11/2010או שתימצאי לעצמך מאהב בדיוק כמו שבעלך עושה או שתיתגרשי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עמצאים אחרים קונדום טבעת וכו...
ההההההההזוי01/12/2010יש עמצאים אחרים קונדום טבעת וכו... חפשי באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחזיר את אהבה
אילן05/12/2010צרך להחזיר את הרומנטיקה / את האהבה שאיתה בחתונה
תזמיני אותו לצימר ירוק או לבית מלון
תנצלי את היזדמנות לגרות אותו מינית
תהיה עם חלוק לבן
תזמיני אותו לעשות איתך מחלקת
שבחדר היה נרות האדמים
תאמני לי הקסם האישי שלך זה מה שגרם לחלק בעיקר לחתונה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק שהוא בוגד בך יקירתי
ליל08/12/2010והגרוע מכך, זה שכנראה יש לו רומן ארוך המלווה בהתאהבות.
הייתי מציעה לך להתחיל לבדוק לו את הפלאפון, אס אמ אסים ושיחות יוצאות/נכנסות (אם כי קחי בחשבון שיש מצב שהוא מוחק וצריך לבדוק בצורה מתוחכמת יותר).
גברים מאוהבים עושים טעויות, תהיי מספיק חשדנית בשביל לאתר את הסימנים הקטנים/גדולים. אגב, תגובה של כעס מאוד אופיינית לגבר בוגד..
באופן נורמלי, אין לך מה לחפש עם גבר שלא מוכן לשכב איתך, אך בשביל שתהיי יותר שלמה עם זה, כדאי לך למצוא כמה הוכחות קודם לכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה עצמית
LOLE11/12/2010גב' נכבדה ,
אם את לא מעוניינת בדשה של השכן , ולא בפרדה , אז כאן מגיע הזמן לעשות חשבון נפש הגון . אין לא היה ולא יהיה בהיסטוריה האנושית שאנו כבני אדם לא נחפץ בסקס . גבר או אשה שלא מעוניינים בסקס יש לכך סיבה , כגבר אומר לך שאת עשית משהו , פגעת באגו המיני שלו , פגעת בגבריות שלו , פגעת בפתיחות שלו (גם המינימלית ביותר) , גבר זה לא בובה מתיי שרוצים מזמינים מתיי שלא אז לא , לא משנה כמה את סקסית , משנה מה את משדרת , לא משנה כמה את טובה במיטה , את צריכה שיוניות מינית והדדית , תחשבי גב' מה עוללת בשנים האחרונות , שנה שנתיים לפני הריון ושנה אחרי הריון , אם את הגונה עם עצמך אז תביני את ההרס שביצעת , יש דברים שלא מתאחים במהרה , אז או שאת סבלנית או שתעשי בחוץ ותתפקדי בבית כמה שיותר נורמלי , העסק לא פשוט , לא מהיר , ולא קל , סבלנות סבלנות , ושלא תיזרקי מילים שלא במקום ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפתור בקלות
בועז סופר11/12/2010תזמיני אותו לחוויה טנטרית: לרגל איזה שהוא אירוע, יום הולדת, נישואין, סילבסטר וכו...
ונלמד אותך לעשות לו עיסוי כזה, שאחריו הוא יחזור להעריץ אותך מינית.
מאוד מומלץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)