מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממש מבקשת עזרה!a.w30/11/2010
שלום,אני בקרוב בת 21 ולא קיימתי עדין יחסי מין עם גבר,אבל אני מאוננת בערך מגיל 18 .....העניין הזה מפריע לי מאוד! אני מרגישה הרבה פעמים שאני צריכה סקס בחיים שלי ואני לא יודעת מה לעשות?? אני בטוחה שמבחינה פיזית אני כבר לא בתולה..אבל קשה לי להיות מסופקת מאוננות ואני בטוחה שעם גבר אני אהנה יותר...הבעיה שאין לי בן זוג ואני לא אמצא גם בן זוג רציני בקרוב אני חושבת...אני נראת טוב ומרגישה סקסית אבל זה פשוט לא קורה! ואני מצפה לזה...במיוחד בשעות הלילה אני נהיית חרמנית ומאוננת ואז אני גם מתבאסת מזה שאין לי גבר בחיים.....התוכלו לעזור לי? או לתת לי עצה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מבקשת עזרה! - תגובה
רות בן-ציון שכטר30/11/2010שלום לך,האוננות היא תחליף מצוין להעדר בן זוג לקיום יחסי מין. נכון שהאוננות היא רק תחליף ובכל זאת היא כמו "תרגול יבש", וחשובה מאד לפני קיום יחסי מין עם בן זוג. אני בטוחה שבקרוב תכירי בן זוג ויחד איתו תקיימי יחסי מין.
האוננות, בניגוד לכל הדעות הקדומות לא פוגעת בבריאות, לא פוגעת בבתולין וגם מלמדת אותך להגיע לאורגזמה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל....
A30/11/2010מאיפה את בטוחה שאני אכן אכיר בן זוג בקרוב ואקיים איתו יחסי מין? כי אני לא ממש בטוחה שזה יקרה וזה גם די מעציב אותי...אז מאין באה תפיסה זו? אולי את מבינה בזה יותר ממני..(ז"א בטוח) אז מעניין אותי לדעת כי הייתי רוצה להאמין שאת צודקת ושזה פשוט יקרה ככה ובקלות כמו לכל אחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי דברים בפרופורציה
יניב30/11/2010אני בן 30 ועדיין בתול.
גם לי לפעמים יש תקופות קשות.תהיי חזקה.
כשיגע חבר יחסי המין יהיו כיפיים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות....תוכלי לענות לי?
a.w01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשבי את צריכה למצא אהבה
אילן01/12/2010תחפשי באתרי הכריות ככה בן החברים בעבודה
תמצאי אהבה שיגע האהבה לבד כבר יגע התשוקה ליתקדם באהבה ובמגע
נשמה בסבלנות עדף חבר שתאהבי אותו ולא סתם סטוץ
עם את רוצה השמח להכיר אותך
אני בן 23 מי רמת גן
הפיסבוק שלי זה אילן פולישוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות....תוכלי לענות לי? - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/12/2010שלום לך,
סביר מאד להניח שכן תכירי בן זוג, שכן יש בך תכונות שימשכו יותר מאשר גבר אחד. משום מה כרגע את מודאגת מאד מאד, ולא ידוע וברור לי למה?
אני מבינה שאת צעירה, ובכל זאת אני מציעה לך לפנות לטיפול (יש גם מסגרות מוזלות) שם תוכלי לברר מפני מה את כל כך חוששת ואיך קורה שאת לא בוטחת די בעצמך?
בהצלחה (ואני כן מאמינה שתהיה לך!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפנק אותך
אשמח להעניק07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhey
any09/12/2010אפשר לעזור לך עם העניין תפני אלי בפרטי..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לחשוש
רותם09/12/2010התופעה שאת מתארת היא נפוצה בקרב נשים שאין להם חבר,אם את רוצה ללכת צעד צעד בקצב שלך,תפני אליי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי חרדי מעוניין לזרום בדיסקרטיות,
שלום10/12/2010אם את מעוניינת תכתבי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלאת עוצמת המשיכה הנשית
בועז סופר11/12/2010שלום לך
אשמח לעזור לך להעלות את עוצמת המשיכה שלך. כך שבקלות גברים ימשכו אלייך.
חוץ מזה שבאוננות מוגזמת את מאבדת אנרגיה מינית. אם תפסיקי לאונן, או שתאונני רק פעם בשבוע - שבועיים גברים ירגישו זאת וימשכו אלייך כמו אל מגנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לסייע לך בעניין
רון08/02/2011צרי קשר למייל שלי
ואשמח להחליף פרטים :)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)