מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על אופיין של מערכות יחסים ויחסי מיןליה30/11/2010
הי,
נראה לי שרלוונטי לפתוח בעובדה שאני בת 24 ובתולה. כן, אני יודעת שיש עוד בנות כמוני שעל אף אופיין, יופיין ונחמדותן עדיין מחזיקות בקרום עימו נולדנו. והאמת היא לא מזמן, היה לי ברור ונהיר למה אני בתולה: אני רוצה להימשך למישהו מ-א-ד פיזית, רגשית ואינטלקטואלית, לראות אותו כבן זוג עתידי ואב לילדי. וטרם מצאתיו.
לפני כשבוע נפגשתי עם מישהו שנמשכתי אליו מאד פיזית ואינטלקטואלית לקפה. לא קורה הרבה, כמעט בכלל מאחר ואני 'יודעת' מראש מי הטיפוסים אליהם אני עתידה להימשך ולא רוצה לבלות זמן בחברת אנשים שאינם מושכים אותי. באותה שיחה הוא סיפר לי שהוא פוליגמי\ארמי, מנהל מספר מערכות יחסים קבועות, והרבה סטוצים. ומטבע הדברים אף פתוח לכל מיני סוגים והרכבים של סקס. בקיצור, כל מה שנחשב נורמטיבי ומקובל בהקשר של מערכות יחסים- הוא לא. אין לי בעיה עם מה שאנשים מכנים 'סטיות' בכל הנוגע לסקס, אבל אף פעם לא האמנתי בניהול כה פתוח של חיי מין.
השיחה איתו גרמה לי למחשבות רבות, בעיקר על מה שעד עכשיו נמנעתי מלחשוב עליו עד הסוף: האופי האמיתי של מערכת היחסים בה אני רוצה למול ההתנהגות שלי. אני לא מאמינה בנישואים, מגורים משותפים, יודעת שאין לי כוונה לנהל משפחה בסגנון הבורגני הרגיל- בעיקר מטעמים פמיניסטים. אבל מתנהגת בפועל כמו מישהי שמאמינה ברומנטיקה הכי קלאסית שיש. איך יכול להיות שמישהי שעצובה בשביל אנשים שמתחתנים או עוברים לגור ביחד, חוטפת חלחלה אמיתית מזוגות שמבלים ביחד כל הזמן מתנהגת בפועל בדיוק הפוך? נמשכת פיזית לגברים שמנהלים אורח חיים מיני לא נורמטיבי (הוא לא הראשון) אבל מתעלמת מזה, ומצד שני בורחת\נמנעת מגברים שכביכול מתאימים לסוג ההתנהגות המינית שלי?
יש תשובה ברורה? המלצה לטיפול?
בתודה מראש,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על אופיין של מערכות יחסים ויחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/12/2010ליה שלום,
התגובה שלך היא תגובת היפוך, כלומר את בתוכך רוצה דבר מסוים וההתנהגות שלך הפוכה ממנו. ניראה כי את מבולבלת מאד ביחס לכל המיניות שלך, לחשקים שלך וכפי הניראה למסרים המיניים שקבלת בבית שבו גדלת.
אין ספק שכדאי מאד שתפני לטיפול ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)