פרק ב ביחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרק ב ביחסים
    ענת
    01/12/2010

שלום
    אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר מזה כשנה וחצי ובשנה האחרונה גם גרים ביחד בביתי. לשניינו זה פרק ב' של החייםושנינו בתחילתשנות הארבעים לחיינו.
    היחסים ביננו מאוד טובים ישנה חברות, הערכה, כבוד,תחומי עניין משותפים וגם הקשר שלו עם הילדים שלי מצויין.
    הבעיה שלי היא שאני לא נמשכת אליו. כמה שאני מנסה מאוד קשה לי.
    הוא מאוד נמשך אלי מצידו ורוצה בסקס ואני נרתעת לרוב.
    לא פעם אני שואלת עצמי אם להמשיך בקשר הזה. מחד , הקשר כל כך טוב ואני לא רוצה לאבד אותו , מאידך קשה לחיות עם אדם שלא נמשכים אליו ולעשות עמו סקס על מנת לצאת ידי חובה.
    מה עושים???? אנא נסו לעזור לי .
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרק ב ביחסים

הוספת תגובה

• הזוי משהו

ירון
    01/12/2010

מדוע את מצויה בקשר בו אינך נמשכת לאובייקט איתו את מנהלת את מערכת היחסים ??!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרק ב ביחסים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/12/2010

יר שלום,
    אם את בפרק ב', המשמעות היא שהיה לך פרק א' שהסתיים או בגלל מוות או בגלל גרושין.
    בכל מקרה את כמהה לשקר זוגי, ואת מתלבטת בשאלה אם את באמת אוהבת את הגבר שאוהב אותך ואת ילדייך? כי כפי הניראה אם היתת אוהבת אותו מאד היית נמשכת אליו...
    המצב כאן סבוך יותר, איך נגמר פרק א' שלך, מה את סוחבת איתך משם מאז. אני משוכנעת שאת תפיקי הרבה מאד מטיפול רגשי שבו תבררי את כל הדברים האלו.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו