צריכה עזרה ממש דחוף אני משתגעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ממש דחוף אני משתגעת..
    אניי
    01/12/2010

שלום..

יש לי חבר כבר 5 שנים..ואני רוצה לדעת אם הוא מסתכל על בנות מאחורי גבי ואם הוא גם מתפתה מהם כאילו אם בחורה תבוא אליו ותיע לו באיבר המין שלא ישכב איתה וזה..

דיברתי איתו על קטע שאם נגיד בחורה באה לגבר והיא כוסית עם חזרה תחת שפתיים והכל אין גבר שלא מסתכל עליה ולא עומד לו וגם אם היא תבוא ותיגע לגבר באיבר המין הוא כולו יתחמם ויהיה מת לשכב איתה אבל חבר שלי אמר שאצלו זה ככה האם זה נכון או שהוא משקר עליי??ואיך אני יכולה לדעת אם הוא מסתכל או שעומד לו שהוא מסתכל על בחורות או שלא מתפתה מבנות??
    אני פשוט כל היום חושבת על זה ופשוט בא לי לקחת בחורה לשלם לה כסף ולהסתכל מהצד לראות אם הוא יזרום איתה..אני ממש מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה פתי את

רון
    01/12/2010

ברור שהוא מי/יסתכל !!

בני כמה אתם בכלל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני
    02/12/2010

למה פתיי??אני ממש לא ככה??

ואנו בני 19

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה ממש דחוף אני משתגעת.. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/12/2010

נראה שאת ממש מייסרת את עצמך עם מחשבות קינאה ורכושנות מיותרות. מה זה משנה מה הוא יגיד. אם יקיים קשר מיני עם בחורה אחרת את תמיד יכולה להיפרד ממנו.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו