מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי ומאד מבולבלקובי03/12/2007
שלום לכולם אני חדש באתר.
אני בן 36 נשוי לאשה מקסימה עם 2 ילדות.
תמיד היה לי משיכה גם לגברים והיו לי גם קטעים עם גברים אך רק בקטע מיני.אני לא יכולהלהקשר רגשית לגבר(שמבחינתי זה דבר טוב).
בכל מקרה אשתי לא יודעת דבר על העבר שלי ואני מידי פעם יוצא ונפגש עם גברים.
יש לציין שהסקס בינינו הוא טוב מאד אבל אני תמיד היה לי משיכה גם לנסות נשים אחרות שבניגוד לגברים לא שכבתי עם אישה ארחת במהלך הניסויים.
כמו כן אני גם הייתי רוצה לצרף גבר או אישה אלינו למיטה ואני לא יודע איך לדבר על זה עם אשתי שלפי דעתי תשובתה לא תהיה הכי נלהבת.
איך לאני יכול לפתור את כל הבעיות שלי?
דרך אגב היום גיליתי את הפורום הזה בפעם הראשונה והוא אחלה פורום
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי..שיחה אני חושבת שתועיל...
עינבר03/12/2007שאל אותה מה הפנטזיות שלה..איך היא מרגישה אם היית מצרף גבר/אישה..ואז תדע אם היא בכלל פתוחה לרעיון :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
סיון93603/12/2007אמרת שאישתך לא יודעת על העבר, השאלה היא אם היא יודעת על מה שמתנהל היום.
קח בחשבון שאם היא לא יודעת, וציינת שיש בניכם מערכת טובה והמין טוב גם הוא, ישנה שאלה גדולה של עד כמה אתה מוכן לסכן מה שיש לך היום!
לגבי להכניס עוד מישהו למערכת במיטה - קח בחבשון שאפילו אם היא תסכים לכך, אתה מעמיד את המערכת שלכם במבחן, ושוב השאלה היא עד כמה אתה מוכן להניח על הכף...
בדר"כ כשמכניסים דברים "חריגים" - כלומר אפילו אדם נוסף - למיטה אח"כ זה פותח תיבות שאולי לא היית רוצה שיהיו, וכמו שאמרת אתה כלל לא יודע איך היא תגיב לנושא...
אתה יכול לנסות בתור התחלה לנסות לשוחח איתה על הנושאים האלו במין ושאול איך באופן כללי היא מגיבה לזה... בלי שום קשר אליכם... ומתוך התגובות שלה לנסות ולראות אם בכלל שווה לך לקחת סיכון ולנסות להציע דברים כאלה...
אם אתה מעוניין להתחיל ולשתף אותה ב"סודות" שלך הייתי ממליצה שתלך לייעוץ זוגי / פסיכולוגי או כל דבר כזה ושתעשה את זה בליווי מקצועי... של איך לעשות דברים והאם כדאי לעשות את זה בנוכחות יועץ.... כיוון שאינני מקצועית בנושא זה.
בכל אופן בהצלחה
והמשך שבוע מצויין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי'לה
אחד אחר05/12/2007קודם כל יש לך שם יפה.
תראה . לכל אחד מאיתנו יש סודות כמוסים, תשוקות אפלות. דברים שאנחנו לא מרשים לעצמנו לגלות לאיש. יקום / תקום מיש שלא מסכים/ה איתי. המשיכה שלך לגברים היא הדבר טבעי ולגיטימי. למרות שאני מודה .זה לא מדבר אליי. אבל זה אני וזה אתה. אתה יכול לשתף אותנו בזה אבל אל לך לספר את זה לאישתך.
לגבי צירוף של עוד גבר או אישה למיטה. זה מדליק . זו יכולה להיות חוויה בלתי נשכחת. הבעיה היא היום שאחרי. האם אתה מוכן להתמודד עם היום שאחרי. ואני לא מדבר על אישתך. אני מדבר עלייך. האם אתה לא תמרר לה את החיים בחשדנות.?האם לא תתחיל לעקוב אחריה כש היא תאמר לך שהיא הולכת לחברה?האם תאמין לה בכלל? האם לא תחשוד כשתנסה לחייג אליה והטלפון שלה יהיה סגור לכמה שעות?תאמין לה שהסוללה באמת נגמרה או ש... . אני לא מדבר מנסיון אישי. אני ראיתי את זה אצל חברים . ראיתי איך אישתו של חבר מאבדת כל רסן על עצמה אחרי ניסיון חד פעמי של שלישיה.וחוגגת עם כל מה שזז. והאומלל אפילו לא יודע מזה. ראיתי גם חבר שממרר את החיים לאישתו ולא עוזר כמה שמסבירים לו שהיא נאמנה לו.
תבדוק את עצמך טוב. המחיר יכול להיות יקר.
אם אתה יכול להיות נאמן לה אז עדיף אבל אם אתה רוצה לעשות שלישיה עדיף שהיא לא תהיה שותפה לזה..תאמין לי אני יודע מה אני אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתאבד
רוני08/12/2007תתאבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)