נמשך פחות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשך פחות?
    רגב
    05/12/2010

שלום,

אני ובן זוגי יוצאים כשנה, עברו המוןןןןןןןן הרבה יותר ממה שאוכל לתאר בפורום הזה אבל בגדול מה שעברנו כלל הדבקה שלי בהרפס גניטלי והתפרצות של קונדילומה שהקשתה עליי מבחינה נפשית ופיזית מאוד מאוד. בתחילה בן זוגי היה רוצה המון סקס וכל העת היה עומד לו, רק הייתי מתקרבת והרגשתי שהוא מגורה, בתקופה שחליתי הרחקתי אותו כל הזמן עד שהוא הרגיש וגם ציין בפניי שנמאס לו להיות היחיד שרוצה סקס, אני יודעת שבתקופהשלאורך התקופה ההיא היה לו יותר זמן פנוי וחלק ממנו הוא בילה בצפייה בסרטי סקס באינטרנט, כעת הוא עובד יתכן ויותר עייף (כך הוא אומר) אבל גם אם אני באה ויוזמת( אני משתדלת ליזום כי אני פוחדת שהוא לא מסופק) אז לא עומד לא מהר...אגם אם עומד לו עומד לו כשאני יורדת לו וכשהוא חודר אליי עומד לו קצת פחות...הוא אומר לי שהוא תמיד רוצה לשכב איתי ושהוא לא נמשך פחות, אבל איך יתכן שממצב שכל הזמן היה עומד לו בבת אחת כבר לא...יש לציין שזה מוריד לי את הביטחון ואז יוצא שאני שואלת אותו כל הזמן אם הוא אוהב אותי עדיין,ואם הכל בסדר ביננו, אם הוא רוצה לספר לי משהו, אבל השאלות האלו לרוב רק יוצרות מצב הפוך ותסכול מצידו. אם בשנה הראשונה שלנו זה עובד כך, מה יהיה בהמשך? עוד דבר, אתמול אמרתי לו בעקבות מקרה של בגידה אצל מכרים, שאם נרגיש צורך כזה אז שלא יהיו הפתעות שפשוט נאמר לפני וננסה לפתור, רק שלא נבגוד, אז הוא אמר שהפתעות תמיד יהיו ואם משהו כזה יגיע זה יפתיע אותנו תמיד....
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשך פחות?

הוספת תגובה

• נמשך פחות? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    06/12/2010

רגב שלום,
    למרבה הצער, עם התארכות מערכת היחסים יש שינוי במשיכה המינית. המשיכה המינית הראשונית היא החזקה מכולן ומלאה בלהט מיני שלא פשוט לשמרו לאורך זמן.
    עם הזמן נכנסים לתוך מערכת היחסים מרכיבים נוספים כמו מחלות המין שסבלת מהן , הלחץ בעבודה ויתר הלחצים של החיים.
    אחד הקשיים שצפים בין השורות הוא שאת לא מרגישה בטוחה במערכת היחסים שלכם ואת זקוקה להרבה חיזוקים מילוליים, כדי להרגיש שהמערכת הזוגית שלכם עדין יציבה ובטוחה.
    ניראה לי שכדאי שתשוחחי על הנושא הזה עם בן זוגך. וכן, בן זוגך צודק, אין בטחונות במערכת זוגית למרות שיש כמיהה מאד גדולה לבטחונות של יציבות, זוהי למעשה המשימה של הזוגיות שעליה יש "לעבוד" כל הזמן.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו