ניסיון לקיים יחסי מין בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון לקיים יחסי מין בפעם הראשונה
    נ
    05/12/2010

שלום, אני בת 20..
    אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין פעמיים (זו פעם ראשונה שלי).
    בפעם הראשונה זה לא הצליח (האיבר שלו לא נכנס עד הסוף, אולי כי הייתי מאוד לחוצה וכאב לי), אז חשבתי לקנות חומר סיכה.. בסופו של דבר לא יצא לנו לקנות, וניסינו שוב בלי חומר סיכה..
    גם בפעם השניה לא הצלחנו.. מעבר לזה שזה כואב (שאני יודעת שטבעי שייכאב לי) האיבר לא נכנס עד הסוף.. השאלה היא אם זה בסדר שלא מצליחים להכניס עד הסוף בפעמים הראשונות או שמשהו לא בסדר?
    ושאלה נוספת- חומר סיכה יעזור במצב הזה שלא מצליחים להכניס? זאת אומרת, הרטיבות חשובה גם כדי שאפשר יהיה להכניס או שזה לא קשור והרטיבות רק מונעת כאב? (אני חושבת שהאזור שם מתייבש מהר)
    קראתי על "וגניסמוס" ואני מאוד חרדה מזה.. האם בדיקה אצל רופא נשים יכולה לשלול את קיומו שלוגניסמוס אצלי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    06/12/2010

לדעתי צרך לחמם את הענינים

משחק מקדים
    שתראי שת רטובה בנרתיק
    עם הוא בעד לרדת לך אז היה נהדר לחימום הענין
    אז סיפוק מיני חיצוני יעשה את העבודה
    בסקס צרך להית רגעים אתם רוצים להנות ולא לפחד מי הסקס

יש קנדומים שכבר יש בהם חומר סיכה
    ועם חומר סיכה שהיה מבוסס על מים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון לקיים יחסי מין בפעם הראשונה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/12/2010

כדי להבדק אצל רופא/ה נשים המתמחה גם בתפקוד מיני. את יכולה למצא את רשימת המרפאות הציבוריות המתמחות בגניקולוגיה ותפקוד מיני באתר איטם (האגודה הישראלית לתפקוד מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו