מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין - כמה שאלות קטנותלין06/12/2010
שלום,
אני ובעלי מאוד אוהבים מין ואנחנו מקיימים יחסים לפחות 3 פעמים בשבוע. לאחרונה, בעלי מאוד אוהב ללקק את את האוזן, הוא מחדיר את הלשון שלו לאוזן שלי וזה ממש מפתה אותי ועושה לי כיף. האם זה לא מסוכן בשבילו?...שאלה שניה: אנחנו מאוד רוצים להיכנס להיריון, וכאשר אנחנו מקיימים יחסים, אני מאוד אוהבת שבעלי מגרד את את הדגדגן שלי באצבעות הידיים שלו, וכאשר אני גומרת- אני מגיעה לשלב שזהו עד כאן! אני לא יכולה יותר עם הדגדוגים, בעלי מכניס את האיבר מין שלו לתוך שלי (יש להגיד שבשלב זה, האיבר מין שלי נהיה יבש וקצת קשה לבן זוגי להכניס את איבר המין שלו לתוך שלי) - וזה לא נכנס 100%- אך הוא תמיד גומר בפנים. השאלה שלי- בעלי תמיד אומר לי שבכדי שזה יתפוס ואיכנס להיריון, האיבר שלו חייב להיכנס 100% לתוך שלי - אבל אני אומרת לו שאני אוהבת לגמור קודם עם הדגדוגים שלו, אני לא יכולה בלי זה!!!!!זה כל הכיף שלי!!!! יש להגיד שיש לי בעל מקסים, והוא תמיד עושה מה שבא לי ומספק אותי בכל דבר -אך האם זה נכון? האם הגמירה שלי לפני שהוא מכניס את האיבר שלו, מקטינה את הסיכויי שלי להיכנס להיריון? או שאין לזה שום קשר?
אשמח אם אקבל תשובה בהקדם האפשרי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
רון06/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין - כמה שאלות קטנות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/12/2010לסקסית,
אין כל סכנה בליקוק האוזן.
בהחלט אפשר להכנס להריון גם אם חווית אורגזמה לפני החדירה וגם כאשר בין זוגך לא מחיר את הפין עד הסוף. אתם גם יכולים להשתמש בנוזל או ג'ל סיכוך שיעזור עם סיכוך הנרתיק.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)