מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה מהירה ונשיקות..לי07/12/2010
אני וחבר שלי יוצאים כבר 7 חודשים, שנינו בני 21.
אצלי זה הקשר הרציני ה-3 כבר. אצלו זה הראשון, ולפי מה שאני יודעת הפעם הראשונה שלו היתה איתי.
קודם כל גמירה מהירה - יש איזושהי דרך להאריך את האקט? כי לרוב הוא נמשך דקה או שתיים. ואז גם אני וגם הוא נורא מתבאסים וכל האווירה נהרסת.
יכול להיות שזה קשור לכך שהוא התחיל לקיים יחסי מין רק לפני חצי שנה?
שנית, נשיקות. הוא לא אוהב להתנשק. בכלל לא. הוא לא ממש יודע איך ופעם פלטתי ל את זה בטעות ומאז הוא מנסה להתנשק כמה שפחות. אני כמובן רוצה להתנשק. איך אפשר לגרום לו לשים את הפחד בצד ולנסות ללמוד להתנשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה מהירה ונשיקות.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/12/2010לי שלום,
התשובה מהסוף להתחלה: ראשית לגבי נשיקות, בהחלט יש גברים ונשים שלא אוהבים או לא יודעים להתנשק כמו שבן או בת הזוג אוהבת. את צרכה לדבר ולשתף אותו בעד כמה את אוהבת להתנשק אתו!, וזה בסדר גמור ללמד אותו מה ואך את אוהבת, במידה והוא פתוח ומוכן ללמוד מה את אוהבת.
לגבי גמירה מהירה, לא קשור לכך שאת הראשונה ושהוא לא ממש מנוסה.
לגבי השעיית השפיכה אפשר להשתמש בקונדומים עם חומר אלחוש בתוך הקונדום (פרופורמה) או שימוש בספרי השעיה או להגיע לטיפול סקסולוגי שבו לומדים בשיטה התנהגותית אך לשלוט ולעקב את השפיכה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא ש..
לי07/12/2010קודם כל תודה שענית כל כך מהר! :)
הבעיה היא שאני לא רוצה לפגוע בו. בפעם הקודמת שהעלתי את הנושא ניסיתי לא לעשות מזה עניין גדול - כאילו זה סתם ברח לי בטעות. ולמרות שלא עשיתי מזה עניין ולא "ניפחתי " את זה - הוא עדיין נורא נפגע מכל העניין והסתגר בעצמו.
אני יודעת שגברים לא אוהבים שמותחים עליהם ביקורת, במיוחד בקטע המיני. ולבוא לבחור ולבגיד לו בפנים שהוא לא יודע להתנשק - ובוא אני אלמד אותך זה קצת... לא יודעת. מדאיג אותי חח אני חושבת שלא ייצא מזה שום דבר טוב.
רעיון אחר אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא ש.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/12/2010תנשקי את ותזמי את מה שאת אוהבת. אם הוא לא משתף פעולה ואי אפשר לדבר אז כנראה שקשה להתקדם..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)