מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל דורש מין אנאליגלית25/04/2007
היי
אני בת 24 דתייה לא יהודיה ובבעיה
בעלי רוצה שנעשה מין אנאטלי למרות שאני מסרבת כל פעם מחדש לסוג מיין כזה מטעמיים דתיים בלבד אני עושה הכל בשבילו במיטה חוצמזה מציצות תנוחות חדשות אביזרי מין קצת סדו ומה לא? הוא לא מוכן לרדת לי בטענה שאם זה רטוב הוא לא מסוגל להמשיך יותר ואני כון יורדת לו ועושד טוען שהוא מספק את הבקשות שלי ואני לא מוכנה לספק את שלו
הוא מתחיל לבקשד את זה בסקס אני מסרבת מנסה לשכנע ונוצרת כמו מלחמה קטנה שדי הורסת את החשק
הכי גרוע שהוא מחדיר את האיבר מין לכוס מהפי טבעת ישר בלי קונדום ובלי שטיפה (מה לעשות? התפתיתי כמה פעמים עם חייסורי מצפון ולא הצליח לו עד הסוף יותר טוב מבחינתי) איכשהו אני משכנעת אותו לנגב במגבון לפני יומיים שוב קצת שכנע קצת ניגב במגבון והחדיר לי לכוס אחרי ועכשיו מגרד לי למטה.
מה עושים? איך משכנעים אותו לרדת מהענין? סך הכל אני נשואה טריה ולא מעונינת לחיות איתו בוויכוחים מחוצ למיטה אנחנו מסתדרים בסדר גמור (לא היתי אומרת שיש כימיה גדולה אבל בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גלית
דייב25/04/2007אני לא מבין אותך
אם את לא רוצה לקבל אנאלי אז תתעקשי על זה אל תתני לו בכלל להתקרב לתחת שלך
תאמרי לו שזה הדדי אם הוא רוצה לזיין אותך בתחת אז את דוחפת לו ויברטור לתחת גם ושיהנה גם הוא
חוץ מזה לדעתי כדאי לך ךהתעקש על הקווים האדומים שלך. אם את לא רוצה בתחת אז תתעקשי על זה תקבלי לתקחי רק מה שטוב ונח לך.
אל תשברי גם אם מין קצת זמן בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורש??
25/04/2007למילה דורש אין כלל מקום בחדר המיטות. ישנן שתי בעיות עיקריות שעולות מהפניה שלך:
1. יחסי המין שלכם לא עובדים כמו דיאלוג, אלא הוא זה שקובע את הכללים
2. לעבור ממין אנאלי למין וגנילי ללא כל הגנה יכול לגרום לדקלות חריפות לא רק בנרתקי אלא גם ברחם ובמערכת כולה. אני ממליצה לך ללכת להיבדק בלי שום קשר אצל גניקולוג ולעבור גם שיעור או שניים באסרטיביות.
אין צורך בכלל להגיע לויכוחים...אני מבינה שאת כלה צעירה ועדיין בתקופת ירח הדבש - אך גם לאחר הנישואים יש דבר כזה שנקרא אלימות מינית, ולעשות דברים נגד רצונך בהחלט נכנס להגדרה הזאת.
עצה ממני: תזמיני את בעלך לשיחת הבהרה, רצוי מחוץ למיטה באווירה רגועה נעימה (כך הוא לא יחוש מתוסכל בעקבות משהו שנמנע ממנו) ותסבירי לו את רגשותייך.
מין אנאלי יכול להיות חוויה עוצמתית במיוחד, אבל לשם כך שני הצדדים צריכים לרצות אותו באותה המידה.
ועוד משהו קטן - בדרך כלל בעיות במיטה משקפות בעיות מחוץ למיטה. אמרת שאין כימיה יותר מידי גדולה, למה בדיוק התכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
אשף26/04/2007תראי יקירתי מין אנאלי זה כמו מדינת ישראל. או שאוהבים אותה או ששונאים אותה. אין באמצע. ישנן נשים שמכורות למין אנאלי וזה בסדר וישנן כאלה שמתעבות את זה וגם זה בסדר. אני אמנם לא מומחה גדול אבל למיטב ידיעתי אין בפי הטבעת עצבי גירוי מיני וכל הענין הוא פסיכולוגי. אודה ולא אבוש שאני ואישתי עושים את זה והיא נהנית ולעומת זאת המאהבת שלי לא מתלהבת מהענין ולכן ירדנו מזה כי לא חסר מה לעשות חוץ מזה. האמת היא שצפיה באקט אנאלי בסרט פורנו מגרה אותי אבל זה רק אני.
עוד משהו קטן: נראה לי שבעלך לא אוהב אותך במיטה וזה טוב. כי בעצם זה המקום לשכוח לזמן מה מהאהבה הגדולה ששוררת בין בני זוג ולהתמסר לחייתיות שבנו( כמובן בהסכמה). אם בעלך רוצה לעשות את זה איתך סימן שאת מדליקה אותו ,הוא נמשך אלייך ,לא מתוך אהבה אלה מתוך רגש הרבה יותר חזק שנקרא סקס.
כל מה שנשאר זה להוריד אותו מהענין בעדינות.
וזה שהוא דורש? גם הפלסטינים דורשים את יפו. נו אז מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה תקני אותי...
אשף26/04/2007אני מאמין שאת קצת יותר מבינה ממני בענין הצד הפסיכולוגי של מין אנאלי. אנא תקראי את התגובה שלי ותקני אותי אם אני טועה. מה אתן מרגישות בפועל באזור הזה בשעת האקט. יש גירוי מיני פיסי או שזה רק פסיכולוגי? שאלה אמיתית ותמימה. אני באמת לא ממש יודע מה אתן מרגישות בפועל ואת נשמעת לי מספיק פתוחה כדי לענות לשאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)