מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק ליעוץתומר07/12/2010
אני וחברה שלי רצינו להכניס קצת ריגושים לסקס שנינו רצינו סקס שלישיה אני רציתי בחורה חברה שלי רצתה גבר....משם סגרנו על קוקסינלית אבל זה היה ממש קוקסינלית לצערי זה היה גבר ונראה כמו גבר נגעלתי מאוד בכל מקרה זרמתי שלושתנו היינו במיטה הוא היא התחרמן על חברה שלי ואני ולי בכלל לא עומד בזה עשה לי בחילות ובכלל לראות את האקטים ביקשתי שיעצרו.
אני מרגיש סוג של בגידה מחברה שלי כי נורא נהנתה מזה אני אוהב את חברה שלי אבל קשה לי להעביר את מה שקרה אשמח שתייעצו לי מה לעשות איך להמשיך וכן שטויות מן הסוג הזה לא נראה לי שאני אחזור לעשות....אבל אני מת להחזיר לחברה שלי שתרגיש עד כמה זה מגעיל את הנפש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
תומר07/12/2010....ממש לא קוקסינלית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין
אילן08/12/2010איכס במיטה היה מין גבר שעבר ניתוח
זה באמת מגעיל
למה לא בחרתם חבר או חברה?
למה ללכת למשו זר שאתם לא מכרים
לפחות להזמין משו שראיתם את התמונה שלו או שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני כמה ?
ירון07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל פסיכלוגי
אילן08/12/2010שאתה תשכב בת אחר אי תקנא לך
שאי תשכב עם גבר אתה תקנא לה
ולכן שמוספים פטנר למיטה
אז במהלך הסקס שהיה לכם מגע או קשר עניים
ובטח שלא להכנס אנשאים שיש לבם טראנס מיני בחיים כי זה מגעיל
אחי עם אתה מרגיש נבגד עברתה את הטסט ואתה אוהב אותה כלכלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק ליעוץ - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/12/2010כמו שאתה כותב כאן על תחושתך והרגשתך, מציע לך לדבר עם החברה ולומר לה את הדברים, בדיוק כך. זו פתיחות ואינטימיות..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחירה היתה רעה....
אושר08/12/2010לבחור קוקסינל, בחירה רעה.
אם היו ויכוחים על "את מי מצרפים להתנסות" יכולתם לבחור גם וגם, כלומר, עוד זוג שרוצה להתנסות או בעל נסיון.
השילובים האפשריים:
1. כל אחד עם הבת זוג שלו בטווח ראיה.
2. כל אחד עם הבת זוג של האחר ביחד/בנפרד.
3. כולם יחד ולזה קוראים אורגיה.
לכן, לבחור קוקסינל, מן הסתם, צד אחד/ת תמיד יפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישיה או קוקסינל
eubh08/12/2010מה בדיוק הגעיל אותך? שהוא נראה כמו קוקסינל או שראית בו גבר ששוכב עם חברה שלך? - אשמח לדעת
בכול מקרה - כנראה שעל מנת להחזיר לה תצטרכו לעשות שלישיה עם בחורה. התוצאה עלולה להיות שהיא תרגיש מה שאתה מרגיש עכשיו ולכן יש סיכוי ששניכם תרגישו מחורבן ותפרדו או שתבקשו סליחה האחד מהשני על השטות שעשיתם ותשכחו מהעיניין
אישית אני חושב שזה מטרף לעשות שלישיה עם עוד גבר כאשר שני הגברים עושים סקס בו זמנית עם הבחורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)