מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר בפינוקיםאלקיים יפעת09/12/2010
שלום
הכרתי את חבר שלי לפני מס' חודשים
הוא פותח פרק ב' עם הרבה מכשולים ואני רווקה פנויה
יש לי ידע די נרחב ביחסים ואני יודעת מה אני אוהבת
אני אוהבת שמפנקים אותי במין אורלי או ידני
משום מה קורה די הרבה פעמים שהחבר שלי גומר מחבק אותי ונרדם
למרות שדיברתי איתו ואמרתי לו שאני אוהבת פינוקים לפני ואחרי ותוך כדי וחשוב לי מאד להגיע לאורגזמה
משום מה אנחנו מגיעים לנקודת הגמירה שלו ושם זה נפסק
אין לי מושג למה ואני כבר לא יודעת איך להגיד לו את זה
אני לא רוצה להוריד לו את הביטחון יותר מדי שלא תהיה בעיה יותר גדולה אחר כך
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בפינוקים - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/12/2010א שלום,
אין בהכרח קשר בין זה שהוא בפרק ב' ואת רווקה לענין יחסי המין.
את מתארת מצב שהוא מגיע לספוק ונרדם, ולא שם לב אלייך, האם הגעת לסיפוק כן או לא? האם יש עוד תחומי חיים שהוא ממוקד רק בעצמו?
יחסי המין הם נגזרת ממערך החיים,שיתכן ומתוכם ניתן להקיש על החיים בכלל.
כדאי שתבדקי עוד תחומי חיים, ותבחני איך בן זוגך מתייחס לצרכים שלך, באיזה קדימות הוא שם אותך?
בכל מקרה, צריך לחזור ולשוחח על הנושא עד שיצא עשן לבן...ולא לחשוש מפגיעה בו, כרגע את נפגעת, לא כך?
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)