יכול להיות שיפור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שיפור?
    לשעבר
    10/12/2010

אני ובן זוגי ביחד אחרי תקופה לא פשוטה,הבסיס של הקשר נבנה מחדש והולך טוב ומשתפר
    הוא אדם נפלא בזכות עצמו ואיתי הוא מדהים,תומך,מפרגן בן אדם מדהים
    יש פעמים שבחייו הוא שכיביכול לא אמורים להשפיע עליי הוא נתפס ע"י כחנון או ככבד
    דבר שמאוד מוריד לי ממנו,למרות שזה לא פוגע בזמן או בטיב הקשר בינינו
    ומה עוד שהוא לא סקסי בעייני, אני לא אוהבת את השיער שלו,את העיינים רק לעיתים רחוקות,את השפתיים, כשאצל בחורים אחרים הדברים האלו יכולים מאוד להדליק אותי
    אני רואה בחורים אחרים שנראים הרבה יותר טוב ממנו, הוא מנסה להיוץ שרירי,אבל יש לו שומן והוא מאשים בזה גם לפעמים את הלימודים שאחרי מבחן הוא יעשה דיאטה וכאלה ...
    הוא מקסים אבל בהרבה מובנים אני לא נמשכת אליו...

אני מאוד מושכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכול להיות שיפור?

הוספת תגובה

• נו

רון
    10/12/2010

אז מה את אומרת בזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שיפור? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/12/2010

שלום,
    את מבחינה בין המשיכה הפיזית למשיכה הרגשית והאינטלחקטואלית לבן הזוג שלך.
    במידה ואת לא מתגברת על חוסר המשיכה הפיזי יתכן ואת צריכה לשקול פרידה. מאידך, זה המראה שלו, יש גבול עד כמה הוא יכול ל"עבוד" על המראה שלו, ועד כמה את תתסלי אותו עם תלונות על המראה שלו.
    יחד עם זה ברור שיש לו תכונות שמאד נעימות לך שחבל לך לוותר עליהן, זאת אומרת שאת צריכה לבדוק עם עצמך במה את בוחרת.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו