מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמממ12/12/2010
היי אני בת 22 ומתקשה לגמור רק מחדירה.. יותר נכון זה לעולם לא קרה
איך אפשר לשפר את זה??
יש לי שלושה ילדים מקסימים ונמאס לי לגמור מאביזרים שונים או ממאמץ מופרז של בעלי
ועוד עיותר מזה כשהוא חודר הוא מקסימוםםםםם תוך שתי דקות גומר....
זה ממש מתסכל....
למה זה קורה???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן13/12/2010פתרון לגביך
יש מחקרים שאומרים שחלק מי הנשים לא גומרות מי חדירה
צרך פשוט לבחור תנוחה שתתן גירוי לדגדגן
או פשוט לא לילחם נגד זה ופשוט שיענג אותך במין אורלי (לרדת לך)
לגבי הבעלך יש מדרכים איך לעקב גמירה ויש שם אימונים אישיים לשרר ה PC
אבל לפי דעתי שיגמר תעשו סיבוב שני
צרך לנהות ליתסדר בסקס וככה היה מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/12/2010לבת 22 שלום,
לשאלתך יש שני חלקים
1, לבעלך יש כפי הניראה שפיכה מהירה, ענין שניתן לטפל בו, אם הוא מעונין בכך. לצורך כך כדאי שיפנה למרפאה לטיפול מיני באזור המגורים שלכם. המרפאות המוכרות נמצאות האתר של איט"ם.
2. לענין האורגזמה שלך: לא כל הנשים מגיעות לאורגזמה מחדירה, ברב, לא מגיעות לאורגזמה מחדירה אלא מגירוי של הדגדגן, יחד עם זאת התאור שלך של מאמץ מופרז וכו' הוא תאור של חוסר הנאה. ניראה לי שכדאי שתפנו יחד למרפאנ לטיפול מיני שם תקבלו הרחבה לגבי היכולת לענג אחד את השני וגם לטפל בשפיכה המהירה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לעזור לך ולתמוך בך
momo15/12/2010אני יכול לעזור לך ולתמוך בך ואת יש לך הזדמנות אתי לגמור יותר מפעם ותרגישי הרגשות נפלאות שלו הרגשת בחיים כי סקס זה תענוג ותחושות וסבלנות וידע וחוויות וחבל שיש לך בעל כזה שאת סובלת אותו אבל עד מתי את יכולה לסבול???
תהיי אתי בקשר 05230.49.762* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)