מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לענג אישה !נמרוד12/12/2010
איזה כיף הבאתי את אשתי לשפיכה , הסבלנות והעבודה הקשה משתלמות .
אתמול בערב שכבתי עם אשתי לאחר שירדתי לה והיא גמרה ולאחר שחדרתי אליה ואני גמרתי ,אשתי הפנתה אלי את ישבנה והראתה לי את הדבר הכי יפה בעולם ,שניי לחיים של הישבן המדהים שלה ובינהם מבצבצות שפתיי הכוס שלה , לא יכולתי להתאפק והסתערתי עם הלשון שלי לעבר הכוס שלה ,לאחר זמן מה שמעתי את אנחות העונג של אישתי והתחלתי להרגיש התכווציות מכיוון הכוס שלפתע שפריץ ועוד שפריץ ועוד שפריץ של נוזל שטפו לי את הפנים , אני לא יכול לתאר את האושר שהציף אותי ,סוף סוף גרמתי לאשתי שפיכה , נעמדתי ושאלתי אותה ,גמרת שפכת ? והיא בצחקוקים ענתה בשאלה שפכתי ?העדויות דיברו בעד עצמן נוזל רב על הסדין נוזל רב על פניי וכול אזור הכוס והבטן התחתונה של אשתי רטובים לגמריי אין ספק אשתי השפיכה ,איזה כיף .
פה אני חייב להביא ארוע מן העבר .
תמונה :
חברה שלי (לא אשתי הנוחכית ) שוכבת על המיטה רגליים פתוחות אני רוכן על ברכיי מול רגליה הפתוחות ופשוט אוכל לה את הכוס , לפתע שפריץ אדיר שוטף את פניי ,אני מתרומם מהכוס עם פרצוף רטוב ומבט של סימן שאלה ,חברה שלי שוכבת בריפיון אברים על המיטה ואני שואל אותה ,מה זה היה ?והיא מחזירה לי בשאלה מה היה ? פשוט גמרתי ? אני מצביע על פניי ועל הרצפה והסדין הרטובים והיא עונה לא יודעת זה פעם ראשונה שאני משפריצה ככה ,
מאז חקרתי קצת על התופעה וגיליתי שיש דבר כזה שפיכה נשית אצל % קטן מהנשים , דרך אגב מאז כול משגל כמעט נגמר בזה שחברה שלי הייתה גומרת בליווי שפריצים של נוזלים מהכוס ולא רק במין אוראלי , אלה גם מחדירה .
אם אני עושה 1+1 משניי המיקרים האלו ישנם כמה מסקנות
א. עבודה קשה וחקר גוף האשה מביאה שכר רב
ב.כנראה כמעט כול אישה יכולה להגיעה לשפיכה נשית
ג.אני מקווה שפרצתי את הסכר עם אשתי וגם היא תתחיל מעכשיו לגמור בליווי השפרצות .
אז הוכל להגיד שהגעתי לטופ ולא לנוח על זריי הדפנה ,אלה להמשיך להזדיין עם אשתי עוד ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בטוח שהיא לא השתינה עליך?
מנוסה12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח!
נמרוד12/12/2010ברור , זה לא שתן וזה דיי ברור , היא פשוט גמרה השפיכה השפריצה מרוב עונג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי חוויה
אילן13/12/2010חוויה לראות אישה מסופקת מינית
(אתה מרגיש ווינר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)