לא יורדת לי - מתי לדבר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת לי - מתי לדבר ?
    מנוסה
    12/12/2010

היי

התחלתי לצאת עם מישהי חדשה ושכבנו פעמיים ובפעם האחרונה כשלא הצלחתי לגמור היא אמרה לי שהיא היתהיורדת לי אבל היא לא אוהבת לרדת - שאלתי אם זה בגלל שקשה לה פיזית ולא ממש הבנתי - בכל מקרה אני מעוניין לדבר איתה על זה עוד ולהבין מה הקושי שלה ואיך להתקדם משם כי מין אורלי חשוב לי וזה מבאס כי זה מרגיש כמו מערכת יחסים ממש טובה ורצינית ואני לא רוצה לפסול אותה רק בגלל זה ! השאלה שלי היאמתי לנסות לדבר איתה על זה ?אחרי הסקס ?לפני הסקס? מחוץ לחדר המיטות ?בזמן הסקס ?? מתי להעלות את הנושא שוב והיעקר לא לגרום לה להרגיש שבלי זה היא לא שווה לי ...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת לי - מתי לדבר ?

הוספת תגובה

• אתה יורד לה?

נמרוד
    12/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת לי - מתי לדבר ? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/12/2010

ממליץ לך לדבר על נושא המין מחוץ למיטה כאשר מאוד חשוב לא להישמע ביקורתי.
    דבר על מה אתה אוהב ומה היית מעוניין שיקרה במין שלכם. אמור לה שהקשר חשוב לך ושהיא עושה לך את זה אך העדר המין האוראלי מפריע לך..
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו