טופלתי אצל סקסולוג שרשיונו נפסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופלתי אצל סקסולוג שרשיונו נפסל
    רחלי
    12/12/2010

שלום,
    טופלתי אצל סקסולוג ישראלי שחי בלונדון שרשיונו נפסל בשם אביתר לפידות.
    המקרה שלי שלא יכולתי להגיע לאורגזמה כעשר שנים.
    הומלצתי בחום לטיפול אצלו. הוא שכנע אותי שצריך בדיקה פיזית, והציע עצמו כסרוגייט.
    האמת שהטיפול הצליח יותר מידי, והוא גרם לי לאורגזמה כל כך גדולה שהיום אני רוצה את זה לפחות פעם ביום. הטיפול כסרוגייט נמשך כשלושה חודשים, פשוט התמכרתי ל"פגישות אתו" עד שהבנתי שהעסק שלו נסגר בגלל ששללו לו את הרשיון. עכשיו אני מבינה גם למה...
    חזרנו אני ובעלי (שמאוד שמח בהתחלה,מאוד עייף ואף מתךונן על הקצב...) ארצה, אבל כעת אני קצת דואגת.
    אולי כל זה היה לא בסדר, זה לא היה אתי מצדו, ואני עכשיו מכורה קצת למין.
    רק מלדבר על כך, אני כבר רוצה לעשות זאת אתו או עם בעלי, או כל אחד אחר...
    מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טופלתי אצל סקסולוג שרשיונו נפסל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/12/2010

לא ברור מה את שואלת? מה עושים לגבי מה?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אקס מטופלת אצל אביתר לפידות

אביתר - נשוי
    14/12/2010

אני גם הייתי מטופלת אצל לפידות אביתר, הבחור פשוט חולל בי מהפך מקצה לקצה.
    עם בעלי במשך 15 שנה תמיד זייפתי אורגזמה, ולא סיפרתי לבעלי את האמת.
    ניסיתי אפילו מהצד, וזה לא עזר.
    לאחר שלושה טיפולים הוא באמת הציע שיטפל באופן אקטיבי יותר, והסביר לי שמקובל בעולם הסרוגייט. כמובן האמנתי לו.
    לאחר שני "טיפולים" האורגזמה שבה אליי. אבל מה שהוא עשה לי, הזרמים והרטט שעברו לי בגוף בעת האורגזמה, לא הצלחתי לשחזר עם בעלי, או אחרים.
    אבל מה שחשוב האורגזמה חזרה אליי, ולאחר תקופה ארוכה של יובש והתפרצות כזו, אני ממש הייתי חייבת להשלים מהצד...
    מידי פעם הייתי חייבת "טיפול" עם אביתר, וואו...... איך הצטערתי שהקליניקה שלו נסגרה. לפי הצהובון המקומי, הוא שילם כמיליון לירות שטרלינג. ולפי השמועות הוא עזב את לונדון והשאיר חובות... אם מישהו שומע היכן נמצא, אני אשמח לדעת....
    אני פשוט חייבת את ה"טיפול" החודשי שלי!!!!

אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרעות..

לירון
    23/12/2010

אשמח להיפגש איתך ולעזור לך שעות.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו