מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור....רעות13/12/2010
היי, אני בחורה צעירה בת 18... עושה סקס באופן קבוע, אבל בעיקרון גומרת לעיתים רחוקות מאוד, לעיתים נדירות. ניסיתי לאונן ולא הצלחתי לגמור ניסיתי תנוחות שונות ולא הלך, ירדו לי ולא גמרתי... אני מכירה את התחושה של אורגזמה חוויתי אותה בעבר. אבל רק בעבר. זה לא נורמלי בעיניי ואני מקנאה בכל אלה שמשפריצות.
זקוקה לעזרה בבקשה....
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן14/12/2010תעשי גוגל רוב אנשאים לא גומרות
איתי נתן לך טיפ
לגרות את האיברים שמעברים מיניות
לדוגמה שאת מאוננת קחי 2 אצבעות ותצבתי אותן כמו מספריים
זה מעבר תחושה מינית ואחרכך תיגע באיבר המין שלך
כמה שתהי מגורות מינית עולי כך תגמרי
עם הבן זוג שלך
במשחק המקדים הבן זוג שלך מלקק לך את תעלות האזן
זה גם נתן תחושה מיניות
אפשרות נוספת זה איברי מין יש משכיר שמתלבש על הפין של הגבר והוא רוטט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן הוא מטפל מיני מתוסכל
חיים14/12/2010אילן הוא מטפל מיני מתוסכל ועילג
בטח הוא מאונן כל היום ולא זיין בחורה מימיו
אילן אולי תציע לה את עצמך?
נראה שאתה מתאים להיות סרוגייט.
אני מציע לך בידידות לפני שאתה נותן עיצות לאנשים
תלמד לכתוב עברית ואחר כך תזיין בעצמך נשים אולי תלמד משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור.... - תגובה
רות בן-ציון שכטר14/12/2010רעות שלום,
מסתבר שגם להגעה לאורגזמה היא משימה. וכעת כשאת נלחמת על הענין העניין הופך למשימה עוד יותר קשה.
החלק המשמח בספור שלך הוא שכבר חווית אורגזמה ואת מרגכירה את ההרגשה
,כלומר את יכולה להגיע לשוב לתחושה הזו לשחזר אותה.
כדי להגיע לאורגזמה הדבר החשוב ביותר זה להשתחרר, או מדויק יותר להתמסר לעונג בלבד , להנאה החושנית הגופנית . כעת את עסוקה במחשבה אני אגמור או לא וכשאת עסוקה במחשבה הזו את לא מצליחה להגיע לאורגזמה.
נסי מוסיקה שאת מאד אוהבת, התנתקות, טוטלית ואז..
אותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים
דודה14/12/2010גם הוגינה הנשית היא שריר שלפעמים צריך אימון...
יש מס' תרגילים כדי לשלוט באורגזמה - קיווץ כאילו את מפסיקה שתן והרפיה במהלך היום ילמד אותך מה לעשות בשעת הסקס ותוכלי לשלוט באורגזמה שלך, כמובן שצריך גם להיות בעניין, גירוי ופנטזיות עוזרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)