מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה לשתף מישהוא... ב....דודה14/12/2010
אין לי עם מי לדבר על נושא לוהט מבחינתי, אני נמשכת למישהוא מהעבודה... הוא בכלל לא הטיפוס שלי ובכל זאת...
אני נשואה + 4 אוהבת את בעלי אהבה גדולה הוא הראשון והיחיד שלי ואני שלו...
אנחנו נשואים כבר המון שנים ומכירים מגיל 16 ואף פעם לא חוויתי משיכה למישהו אחר!
כמובן שלא שיתפתי אף אחד ואני מרגישה מצד אחד שפתאום נכנס לחיי פרץ של אנדרנלין ואני מודעת למיניות שלי מחדש, אבל - זה משגע אותי ואני עסוקה במחשבות כל היום על הבחור , מרגישה בוגדת בבעלי (שאותו אני אוהבת), מרגישה מזוכיזתית נהנת מהעינוי ...
למישהו יש עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה לשתף מישהוא... ב.... - תגובה
רות בן-ציון שכטר14/12/2010שלום לך,
כמה אמיתית וכנה ומרגישה, ובכל זאת בצומת קשה ביותר.
מכיוון שהנושא עדין מאד ואמיתי מאד כדאי לך לפנות לטיפול, איש/אשת מקצוע יסייעו לך לברר את הדברים מעבר לשטף בו את נמצאת כעת.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קרה ביננו שום דבר
דודה14/12/2010רציתי לציין שלא קרה בנינו שום דבר - הבחור מהעבודה לא יודע כמובן על רגשותי...
אולי הוא מרגיש ...
אך המשיכה קיימת ותחושת הבלבול אדרנלין והעינוי המתוק שעובר עלי, קשים לי
אני מרגישה כמו מי שמכור להימורים... מצד אחד הידיעה של הפסד (הברור מאיליו) ומצד שני הרגשה של ריגוש מהרווח (תשומת הלב ועוד...)
כן קבעתי פגישת יעוץ עם בעל מקצוע ... כנראה שיש בי צדדים שלא ידעתי על קיומם וזה מה שמפחיד ומרגש אותי בו זמנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש במצבך
anonimi14/12/2010אשמח להיות לך משענת ברגעים אלו היות ואני חש את מה שהינך חשה אך כלפי הצד השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע מה בדיוק...
דודה14/12/2010מה עובר עליך? אולי זה לא בדיוק אותו הדבר? אולי זה כן? מה קרה לך...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרלילה מסריחה
רון14/12/2010"אימא" אעלק .......
"תתבישי אימא ורעייה לדוגמא"
בוגדנית שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשפוט אדם לפני שהית בנעליו!
דודה14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן15/12/2010מה שעובר לך עובר לכל אישה או גבר נשוי (היצר הפיתוי)
ראים בת או בן זוג לעבודה ויש ידלקות אך אין מה לעשות
פשוט צרך לשכח אותו ולהגביר את האהבה לבעלך שאת אוהבת
הכין אני ממלץ ללכת לאיש מקצוע בשבל לקבל יעוץ מה לעשות
שהגבר שבראש שלך יעלם
עם בעלך פתוח ראש בנושא הסקס
אפשר לעשות חילופי זוגות את אומרת לו מי היה הזוג שלך לילה אחד והוא אומר לך מי בת זוג לילה אחד
אבל ההצעה הזות בגדר המלצה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)