מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעמיים?אני16/12/2010
היי אני וחבר שלי נראה לי מנוגדי בתפיסה לסקס קצת...
אני תפסתי את עצמי כמינית אפילו מאוד ,ומרגיש לי איתו ז לא מתחשק לי.
יש לנו קשר מאוד קרוב חברים טובים ,אבל יש ם את איך שאני תופסת אותו בצורה אובייקטיבית שלא קשורה באיך שהטא עבורי וזה מאוד מוריד לי ממנו,מה גם שאני לא עדכדי כך נמשכת אליו. הוא סיפר לי שדיבר עם חבר שאמר לו שהיה רוצה פעמיים ביום, אנחנו במצב שמתראים פעמים שלוש בשבוע ושוכבים פעם-פעמיים ,מבחנתי לא כל פעם שמתראים אני רוצה לשכב כי יותר חשוב לי להיות נפשית איתו וגם אם יש פחות קרבה נפשית יותר קשה לי וגם אם אין הרבה זמן לא רוצה ל"בזבז" אותו במיטה..גם לא יותר מדי נעים לי איתו,מאוד חשוב לו איך אני מרגישה אני לא לגמרי יודעת איך ומה עושה לי טוב .אנחנו אחרי תקופה ארוכה שבקושי היינו אינטימיים והקשר הנפשי מתחיל להתייצב .
אם כן טוב לי איתו נפשית ובמיטה אז אני רוצה את זה אבל לא מספיק מלהיב אותי הסקס איתו ,הוא גם עשה שינויים שמאוד מורידים לי את המשיכה אליו,ואני נמשכת לאחרים ,אבל בנפש בינינו כם יש חיבור מעולה אבל לאו דווקא בסקס ,אני לא אבגוד...אבל מפריע שאין לי סיפוק והנאה איתו
אני גם בקטע של בנות ואומרת לו שיש רצון להתנסות הוא רוצה רק איתו אבל לדעתי זה לא יתן לי את החופש עם אישה אלא כחלק משלישייה ...
עד כמה המצב בעייתי?
אנחנו גם אחרי פרידה שבה יכולתי להיות עם אחרים אבל לא רציתי י לא התחברתי לאף אחד כמו שאני מחוברת אליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעמיים? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/12/2010לא הבנתי מה השאלה?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)