בתולה אשמח לתגובות משני המינים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחמודה 24

עומר
    23/12/2010

היי

תודה לך על התגובה החמימה, אני שמח שהצלחתי לשנות אצלך את קו המחשבה בנוגע לגברים. :-)

אני בסך הכל בחור אמיתי, לא וירטואלי, שמאמין באהבה ובכח שיש להחלטות שלנו להשפיע על החיים של כל אחד מאיתנו.

מאחל לך המשך חיים טובים מלאי סקס ואהבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה אשמח לתגובות משני המינים.
    24
    17/12/2010

היי, אני בתולה בת 24 אני לא יכולה להגיד שזה 100% מבחירה, היו לי נסיונות במיטה עם ידידים או במהלך מערכות יחסים קצרות, אבל עדין לא מין מלא.
    כשהייתי צעירה יותר אפשר להגיד שהייתי נאיבית שסקס חייב לקרות רק כשאת מאוהבת, אז בגלל זה דחיתי אותו... אבל הזמן עבר ומערכת יחסים ארוכה לא הייתה לי וגם לא אהבה גדולה וזה פשוט עבר מעליי בלי התייחסות כלשהיא..

אני אציין שאני נראת טוב, חייה את החיים ונהנת מכל רגע אין לי איזה פוביה או דפיקות בעניין. אבל בשנתיים האחרונות אני לא מפסיקה לחשוב על זה, אני ממש כבר רוצה לקיים יחסי מין, זה אפילו מעצבן אותי שעדין לא עשיתי את זה למרות שיש עוד חברות כמוני... אבל העניין שלא בא לי שהפעם הראשונה שלי תהיה בסטוץ' מהבר.. בכל זאת הייתי רוצה להכיר את הבן אדם קצת... אבל זה גם מטריד אותי כשאני פוגשת גברים חדשים מה הם יחשבו עלי כשיגלו שאני בת 24 ובתולה. וזה מלחיץ אותי

אין ספק שהכי הייתי רוצה להתאהב ולהיות נאהבת כמו כל אדם אחר בעולם, אבל משום מה קשה להכיר היום גברים רציניים ואני לא רוצה לחכות לזה. יש לי מחשבה בראש שאחרי שאני ישכב עם מישהו, הביטחון יעלה לי ואני ישדר את עצמי יותר טוב.

בסופו של דבר לפי נסיונכם ודעתכם, האם אני עושה מזה סיפור?
    לחכות שאני יכיר מישהו ויעשה את זה מאהבה כי זה רק פאקינג סקס בסופו של דבר ויש דברים חשובים יותר, או פשוט לזרום כשתהיה לי את ההזדמנות ולקוות לא להרגיש חרא אחרי המעשה?

אני מקווה שתענו לי בצורה רצינית, כי הרבה זמן רציתי לשאול ופשוט דחיתי את העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה שנראית לא קשורה אבל היא כן

יובל
    18/12/2010

את מתל אביב? רוב הגברים שאת פוגשת הם מתל אביב?
    לאנשים מחוץ לעיר יש מנטליות מאוד שונה בדברים האלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מאיזור המרכז

24
    18/12/2010

ויוצאת הרבה לתל אביב.
    למה מה ההבדל בינם לבין גברים אחרים שלא מתל אביב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאווו! אני בדיוק במצב שלך!!!!

a.w
    18/12/2010

אחד לאחד.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה גבר או את אישה?

24
    18/12/2010

מה הדעה שלך בעניין? אני אשמח לשיתוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את שאלת אותי?? אני אישה......

A
    18/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה אשמח לתגובות משני המינים. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/12/2010

אפשר להבין את המצוקה שלך והדרך הטובה ביותר היא להיות בקשר רציני או לא וכשתרגישי שאת רוצה במין לכי על זה. רוב הבחורים לא יכולים לדעת שאת בתולה! את בעצם יודעת ולא חייבת לספר..
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל24

גורדון
    18/12/2010

היי 24 מה שלומך?לדעתי את צריכה להירגע ולא להיות בפאניקה.שבי עם עצמך ללא הפרעות ולחץ סביבתי ותחליטי מה רצונך האמיתי ולכי על זה!!(לכאן או לכאן).אם תרצי לדבר אכתוב לך את המייל של אני בן 30 מרמת גן ואין לי בעיה להכירך ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק אומר ש......

רון
    18/12/2010

אשת חייל מי ימצא !!

שאפו לך !!!

המאושר יגיע !!! אל דאגה זו רק גאווה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

24
    20/12/2010

לצערנו לא כולם חושבים בצורה של "אשת חיל מי ימצא"...
    היום שסקס כ"כ זמין, בחורות כמוני נחשבות לעוף המוזר
    שזה קצת מעצבן, אבל אין יותר מידי מה לעשות
    אנחנו חיים בעידן של מותרות, הקדמה משנה כולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה בת 24

עומר
    18/12/2010

היי

רציתי להתחיל בלומר לך שזה לא בושה להיות בתולה בגיל 24, וחושב שתפנימי את זה ולא תעשי סקס כדי לעשות וי... אני לא בתולה.

ברגע שאת מכירה גבר שמתאהב בך, הוא לומד להכיר אותך, את הדברים היפים בך,ואם כאשר תגיעו למיטה ותספרי לו שאת בתולה, ההפך הוא יעבור איתך את התהליך ביחד, יהיה עדין איתך, יזרום איתך, ינסה לא להכאיב לך.
    לעומת זאת בסטוץ הוא רוצה לזיין אותך כמה שיותר מהר..

מה שאני בא להגיד את צעירונת שנראית טוב ונהנית מהחיים, אז שזה לא יטריד אותך, ברגע שתכירי מישהו, זה כבר יבוא לך טבעי.
    חשוב גם שתתני לעצמך את האפשרות להכיר אנשים חדשים תהיי פתוחה ולא בררנית יתר על המידה...ואני בטוח שהבחור יגיע

מאחל לך חיים מלאי אושר וסקס טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם יכולים לאחל את זה גם לי?

a.w
    18/12/2010

אולי מישהו ישמע לאיחולים כאלה....):

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו עומר הפתעת אותי

24
    20/12/2010

התגובה שלך עושה טוב על הלב, מי ידע שגבר יכול להגיב בצורה שכזו
    לא סתם אומרים לא להכליל אתכם... תמיד יש יוצא מן הכלל
    ואולי אני עוד יגלה הרבה כמוך, העניין הוא שבחיים האמיתיים ולא דרך מסך מחשב אתם לא אומרים את דעתכם האמיתי כדי לא להיתפס בצורה אחרת מהמקובל
    וזה גמרי לגיטימי אנחנו בני אדם, אבל עדין היה כיף לקרוא את דעתך.
    תודה רבה לך
    וכולם :-) לחיי אושר וסקס טוב חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה 24

עומר
    20/12/2010

היי שוב

ביום שיהיה גבר שימצא חן בעייניך ואת תמצאי חן בעיניו, הפתיחות והיכולת להביע רגשות תגיע אבל זה לוקח זמן, כמו שלנשים יש מחסומים ואף בחורה לא נפתחת בקלות לגבר, אותו דבר גבר, כדי שהוא ירגיש משהו אלייך, שהוא מעבר לסקס, הוא צריך להכיר אותך, את הפנימיות שלך, ברגע שתיוצר הכימיה, את תביני שהרבה גברים כך בעולם האמיתי.

לכולנו יש פחדים וחששות בכניסה למערכת יחסים, ועל כן יש גברים ונשים שבתחילת הקשר "מעגלים קצת פינות" כדי למצוא חן, אבל אם הקשר ממשיך העניין של הכנות והאמון מאוד קריטי לכך שהקשר יחזיק מעמד.

אני לא יודע כמה קשרים ואיזה סוג קשרים היו לך שכך את מסיקה שהגברים "בעולם האמיתי" לא אומרים את דעתם האמיתית. אבל זה ממש לא נכון, כמו שאת רוצה גבר אמיתי שאת יכולה לסמוך עליו גם גבר רוצה בחורה שהוא יכול לסמוך עליה ובשביל זה הוא צריך להיות אמיתי.

אני מאוד ממליץ לך לעשות את הסקס הראשון שלך אם הבן זוג העתידי שלך, ולא אם מישהו שאספת מהבר, כך גם תוכלי להכיר צדדים אחרים במין הגברי, תוכלי להתנסות במערכת יחסים רצינית, תוכלי לדעת מה חשוב לך בגבר ומה פחות, תוכלי להכיר את עצמך יותר טוב, לאיזה זוגיות עתידית את שואפת, איזה דברים בך תרצי לשמר ואיזה לשנות....

וכל זה לא יתן לך סקס על הבר, חוץ מהלגיד אני לא בתולה יותר

תחשבי על זה

עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא לי כ"כ לשאול מי אתה עומר...

24
    22/12/2010

אבל אנחנו מדברים דרך מחשב וכל אחד בזהות שלו...
    באמת ששיניתי לי את הדעה על העניין ועל גברים בכלל.. לא ציפיתי לתגובות כאלה מאנשים ובמיוחד לא מגבר.
    באמת תודה על כמה שרשמת, זה עורר אצלי הרבה מחשבה בקטע חיובי וטוב
    שיהיה בסדר והכי כיף מאהבה או לפחות מתחושה טובה...

תמשיך להגיב לאנשים, בטוחה שזה יעזור לעוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים כל כך קצרים...

איילת
    20/12/2010

אני מבינה אותך מאוד ובמובן מסוים אני הייתי במצב דומה. אבל אני חושבת שאם לא מצאת מישהו / אהבה גדולה עד עכשיו - לכי על זה. אני לא אומרת ולא בטוחה שזה רעיון טוב שהפעם הראשונה שלך תהיה סטוץ - אבל כן תצאי עם מישהו תקופה מסוימת, מישהו שאת מאוד מחבבת / נמשכת אליו - וגם אם זה לא הכי רציני בעולם... אם את מרגישה שלפחות הוא יתייחס אלייך בסבלנות ובכבוד, וכיף לך איתו בכללי - תעשי את זה, בשביל עצמך, לדעתי, שוב כי החיים קצרים ולדעתי את צריכה לחוות כמה שאת רק יכולה או שאת עלולה להצטער בעתיד. זה כמובן מאוד אינדיבידואלי... אבל כן לא צריך לעשות מזה כל כך עניין גדול... תחשבי שפעם עשית עניין גדול מנשיקה... ומה היום? :-)
    אני גם חושבת שיכול להיות שהיום זה עלול לעצור אותך מלהשיג אהבה. כי את מלאה בחוסר ביטחון וכדומה. מצד שני - זה נכון שמי שיאהב אותך - יאהב אותך עד הסוף לא משנה מה ובאיזה מצב את. אבל בשבילך - בשביל עצמך - את חושבת על זה כבר פאקינג שנתיים !!! משהו מפריע לך ואת כנראה מקרינה את זה, את עצורה ולדעתי מחבל בך וזה יעזור לך להשתחרר קצת... אני אומרת את זה גם לעצמי שבסופו של דבר... אהבה גדולה... זה הרבה יותר מסקס ראשון ועם מי עשית אותו לראשונה...
    חיי את החיים, מגיע לך, תפסיקי למנוע מעצמך דברים - גם באופן כללי - כדרך חיים. מגיע לך הכל..................ועד הסוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מור

גורדון
    22/12/2010

אהבתי מאוד את תשובתך כמה שאת צודקת.גם האישה יכולה להרשות לעצמה סקס בלי אהבה גדולה והיא לא צריכה להקשיב לחברה שהרבה פעמים צבועה ומתחסדת.אם תרצי לדבר אשמח ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור- כמה שאת צודקת

24
    22/12/2010

זו הבעיה פה יש שני צדדים לעניין, מצד אחד הרצון הגדול לעשותאת הפעם הראשונה מאהבה מצד שני בסופו של דבר זה רק פאקינג סקס
    אין לך מושג כמה פעמים חשבתי על זה, שהחיים קצרים וצריכים לנצל אותם
    וכל פעם אמרתי לעצמי, דייי את עושה את זה מחר... אבל בתכלס אף פעם לא היה לי את האומץ לעשות את זה עם סתם מישהו או סטוץ כי לא רציתי להרגיש חרא.
    אבל אני כן חושבת על לעשות את זה עם איזה ידיד קרוב, מקווה שזה יזרום באמת.

תודה על התגובה, בכלל לא ציפיתי לתגובות כאלה תומכות מאנשים חשבתי שזה יהיה אחרת, שמחה שהתבדתי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לעשות סקס

היי 24
    23/12/2010

היי 24 כזכור לך עניתי לך בעבר לגבי המהירות של הצורך לסקס כשעוטפים לך את זה באהבה מזויפת.טוב רשמת שאם בא לך סקס בלי קשר לאהבה תעשי זאת אם מי שאת נמשכת אליו .אני בן 31 מרמת גן ואשמח לשוחח ולהכירך בכיף אם מתאים רשמי לי.יום מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו