מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעה-צריכה תשובה במהרה...a.w18/12/2010
אוקיי,החלטתי שאני עושה את זה! (אני בתולה) אני לא לוקחת גלולות ואולי זה יבוא לי בהפתעה,אין לדעת מתי זה יקרה אבל אני נמשכת אל הבחור הזה..הוא הן 27 אני בת 21...הוא בטוח לא בתול....מה אני אמורה לעשות?? איפה אני משיגה קונדומים מתאימים??? האם זה מספיק?? אני לא רוצה לנהוג בחוסר אחריות אבל יחד עם זאת רוצה לשמור על הספונטאניות....אני מכירה אותו מעט זמן יחסית אבל זה די מספיק לי כדי לדעת שזה זה....נראה לי שגם הוא נמשך אלי,אני מרגישה את זה...כי הוא שואל אותי כל הזמן,אם אני מדברת אם עוד איזה גבר חוץ ממנו,כי הוא אומר שהוא רוצה לדעת איפה הוא עומד..הוא שואל אותי אם מתחילם איתי הרבה והטון שלו נשמע סקסי כזה.נראה לי שהוא מקנא לי ויש לציין שאני נראת ממש ממש טוב וגם הוא נראה לא רע בכלל....קיצר,הסקס המושלם! אני רק מקווה שהתוכנית תצא לפועל.....אז........קונדום זה מספיק??? לפחות להתחלה???? אני בטוח לא אכנס להריון?? לא אדבק במחלה???
אגב,נראה לי שזה מעבר למשיכה...אני פשוט אוהבת אותו.......
אשמח לתשובה במהרה,ותודה....(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבלללללל!
a.w18/12/2010אני קצת מפחדת האמת! תיעצו לי,מישהו! כדאי לי??? אני לא אתחרט אחר כך???? אני רוצה מאוד אבל גם קצת חוששת..הלב שלי קופץ למעלה למטה מצד לצד! מה אתם אומרים???????? /=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ר היקרה
גורדון18/12/2010מה שלומך?לפי מה שקראתי והבנתי את ממהרת מתוך לחץ וזה ממש לא טוב!בכל מקרה אני לא סקסולוג ועשי כרצונך.דברי איתי במייל אם בא לך ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
רון18/12/2010את חייבת טיפול נפשי !!
חיכית ככ הרבה וכעת את מבזבזת את זה לבחור שאינך מכירה זמן כה רב ?!?!?!
חכי טיפה יתמימה אחת הוא רוצה לעשות אותך וזהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה-צריכה תשובה במהרה... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/12/2010קונדום בהחלט מספיק להגנה מהריון ומהסיכוי להדבק במחלת מין.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא עזב אותי!!!!!!
a.w18/12/2010מזל שלא עשיתי איתו כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!! צדקתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא סתם תמימה! אני פשוט מטומטמת!!! ))))))))))))-: אני רק עכשיו מבינה שהוא רצה רק לעשות אותי המניאק הזה ולחשוב שעוד היה לי באמת רגש אליו!!!! עצוב לי....מאוד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי א.ר
גורדון19/12/2010קראת מה כתבתי לך אתמול?לא למהר סתם ....בכל מקרה תמשיכי הלאה והכל לטובה ביי ויום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממממ
רון19/12/2010מלך או לא ?!?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון...
a.w19/12/2010אתה נהנה להכאיב לי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא אישה יפה
רון19/12/2010אני פשוט מפרגן לעצמי שראיתי את המהלך הנבזי הזה של האפס הזה
שמח ששמעת לעצתינו
אל תמהרי המאושר עוד יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רון!....
a.w21/12/2010אני באמת צריכה להפסיק להתבייש בזה שאני בתולה. לפעמים אני מכניסה לעצמי לראש מחשבות שגויות ויכולתי לעשות את זה בגלל חיפזון רגעי ולהצטער על זה כל החיים.....הוא לא שווה אותי,זה בטוח. כשיגיע האחד הוא פשוט יגיע,כשאני ארגיש שזה אמיתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה-צריכה תשובה במהרה... - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/12/2010שלום לך,
קונדומים רוכשים בכל רשתות הפארם. הקונדומים נותנים הגנה כנגד מחלות מין וגם כנגד הריון, יחד עם זאת, הגנה מלאה מהריון היא בשמוש בגלולות. לשם כך יש לפנות לרופ/ת נשים ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)