זקוקה לתובנה או עצה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתובנה או עצה בבקשה
    עינבל
    19/12/2010

אני נשואה שנתיים וחצי לגבר אותו אני מאד אוהבת. הקשר ביננו מורכב מפני שלפני שהפכנו לקשר רומנטי היינו חברי נפש במשך הרבה שנים. מלרות שתמיד הייתה ביננו משיכה לא קיימנו יחסי מין עד שהיינו זוג. יש איזה משהו בקשר לסקס שאני מרגישה שלא פתור ולא מובן ביני לבין עצמי. מלרות שאני נמשכת אליו מאד הסקס איתו רחוק מלהיות מדהים, והיה ככה מהתחלה. למרות שיש לציין שיש שיפור משמעותי...מה שלןא מתחבר לי זה דווקא ההתחלה. הוא לא יודע לנשק ולא נוגע בי כמו שאני אוהבת. תמיד כשמשהו מיני מתחיל ביננו בהתחלה לא כל כך בא לי כי משהו מאד מפריע בדרך בה הוא ניגש אליי ונוגע בי, ואני אומרת לעצמי - טוב, נו, אני כבר אכנס לזה. ואז אני נכנסת לזה והשלב של החדירה הוא בסדר. אני גם גומרת על ידי היד שלו ואין שום בעיה עם זה. רק עם איך שהוא מנשק ונוגע בהתחלה. אין לי ריגוש ולא תחושה של חושניות. קשה לי להסביר אפילו ביני לבין עצמי מה הבעיה. היו לי גברים לפניו, ואני יודעת שיש דרך מסויימת ש"עושה לי את זה" וגורמת לי את התחושות שאני רוצה להרגיש בסקס ובמשחק מקדים. לפני לא היה לו ניסיון מיני עם נשים כמעט בכלל. אולי העובדה שלי היה ניסיון יותר ממנו גרמה לו להרגיש מאויים. ניסיתי לתקשר איתו ולגרום לו לנגוע בי כמו שאני אוהבת, אבל במקום לזרום איתי הוא התגונן ואני לא יודעת איך לגרום לו להבין מה אני רוצה. אשמח לתגובות ועצות מקצועיות...תוודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתובנה או עצה בבקשה

הוספת תגובה

• זקוקה לתובנה או עצה בבקשה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    20/12/2010

עינבל שלום,
    לכל אדם יש את ה"מפה המינית" שלו, שזה אומר סגנון והאופן שבו אותו אדם מתנהג מינית ומהם אותם דברים שמדליקים אותו. כנראה יש שונות בינך ובין זוגך.
    ממליץ לך לדבר איתן (לא במיטה) ולשתף אותו ברגשותיך ובתחושותיך, כמו כן נסי להדגים ולהסביר לו מה ואך את אוהבת. למרות שאת לא ממש יודעת מה מפריע לך.
    אם את מדברת על דינמיקה והיעדר תשוקה מהצד שלו, באופן שבוא הוא מתקרב ונוגע, זה יותר מורכב אך ניתן לשיפור ע"י פתיחות ונכונות לדבר על הדברים.
    בברכה,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך, אני אנסה...

עינבל שגיא
    21/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו