מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות מסוכנותדניאלה22/12/2010
היי!אני בת 30 ובעלי 33 , נשואים 10 שנים ואוהבים סקס טוב וכמעט מקיימים יחסים כל יום .
בעלי לא מזמן סיפר לי על פנטזיה שלו שנצרף אלינו גבר נוסף כי הוא רוצה לראות אותי מתענגת..בהתחלה הייתי בהלם!!!והתחננתי שנשאיר את זה כפנטזיה ושאני מוכנה לדבר ולפנטז איתו כמה שירצה רק בינינו. אבל הפנטזיה הייתה חזקה ממנו כנראה והוא פיתח קשר בצאט עם מישהו.אני לאט לאט נשאבתי לזה כי השני היה שולח הודעות לבעלי שאני יפה וכו..ואפילו עשינו סקס פון עם בעלי אך למרות התחינות של שניהם לא הסכמתי ליותר מזה בשום פנים ואופן.אחרי זה בעלי ראה שהתלהבתי מהבחור ורצה שנפסיק ...אבל אמר נתחיל עם מישהו אחר ולא איתו או שנפגש איתו. אמרתי לו או שנמשיך עם אותו אחד בקשר ולא נפגשים או שאין אחר...בקיצור דיברנו עם הבחור שאנחנו מפסיקים עם זה אבל קרה שנכנסתי לזה יותר מדי ואני והבחור השני התחלנו לדבר בצאט ובפון מאחורי גבו של בעלי...יצא ושבעלי שם לב לזה וסיפרתי לו והוא נפגע מזה אבל אני לא יכולתי להפסיק...ובעלי בשלו דרש שאו שנפגש למרות הכל בנוכחותו ויהיה חד פעמי או שאני והבחור נפסיק את הקשר.מה שכן גם בעלי וגם אני נכנסו למעגל שאנחנו לא יודעים איך לצאת ממנו ...אני זרמתי איתו כדי שלא נגיע למפגשים ורק לפנטז אך העקשנות שלו גרמה לכך שהתלהבתי בסופו של דבר מהבחור כמובן כאחד שאפשר לדבר ולשתף אותו בדברים אך ללא מפגשים...בסופו של דבר הוא האשים אותי שהתלהבתי מהבחור.שנינו מבולבלים
אנחנו אוהבים ולא רוצים לאבד זאת מה שגם לא חסר סקס וקרבה בזוגיות..
זקוקים לעצה דחוף ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעצור ולחשוב טוב
עומר22/12/2010היי
נראה שאתם זוג ליברלי בעל פתיחות מינית וזורמים ביחד שזה טוב.
לדעתי בעלך לקח את כל הנושא של הפנטזיה שלו צעד אחד מעבר,נראה שהוא יעשה הכל כדי להגשים אותה, הוא כל כך להוט על זה שהוא לא רואה בעיניים.
מה שקרה הוא שנתת לו להאמין שהפנטזיה יכולה לקרות,הרי עשיתם סקס וירטואלי, התלהבת מהבחור ונראה שאת גם בעניין אם כי לא עד הסוף, ואני מניח שבעלך חשב שאם הזמן את תתרצי לעניין.
בנוסף עשית משהו שפגע בו קצת רגשית, שהתחלת לעשות את השיחות האלו מאחורי גבו, בעלך לא יכול להאשים אותך "בבגידה" כי הוא יזם את כל ההכרות, מצד שני הוא נפגע כי זה נעשה ללא ידיעתו/אישורו ובלעדיו...וכל העניין של הפנטזיה. זה שהוא יהיה שותף לה.
את צריכה לדעת אם את מעוניינת להגשים את הפנטזיה הזאת או לא, ואם לא אז יש להציב גבול ברור, אין לדבר יותר אם הבחור יש לחתוך את הקשר, את צריכה לדבר אם בעלך ואם כל הקושי שבעניין ולהסביר לו שזה הגוף שלך ואין לך עניין שמישהו אחר יגע בך או יחדור אלייך ואם כל הריגוש שיש לו בעניין זה לא שווה את זה, בנוסף יש את האפשרות שבעלך יוכל להיפגע רגשית אם תמשכי את הפנטזיה או תקחי את זה שלב אחד קדימה במידה ואת תתלהבי מהבחור.
כמו שעמדת על שלך בדברים אחרים, את צריכה להיות חזקה, כי אם את לא רוצה בזה,זה יפגע בשניכם אחר כך, זה יכול לסכן את הנישואים שלכם וחבל, זה לא שווה את זה.
אני מכיר הרבה בחורות שלא היו זורמות כמוך ולא היו מגיעות לסקס וירטואלי, אז צריכה לגרום לו להבין את זה, שידע להעריך את הזרימה שלך.
אבל את צריכה להבין כמו שאני מניח שלא היית רוצה לדעת שמאחורי גבך הוא יוזם שיחות עם בחורות, לך אסור להתפתות כי יש תוצאות לכל דבר שאנו עושים.
חשוב לעשות שיחת הבהרה ולהסביר את הגבולות שלך לאן את מוכנה ללכת איתו לצורך הפנטזיה, ולא להיכנע ללחץ אם את לא רוצה.
מאחל לך המשך זוגיות טובה ומלאה בסקס טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתובנה
רון22/12/2010ללא ספק אתם זוג שחייב !! אבל חייב טיפול !!
תתעשתו לפני שיהיה מאוחר מידי, גם ככה זה לא נראה טוב מבחינת "הזוגיות" שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דניאלה23/12/2010לעומר תודה על התגובה הכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
עומר23/12/2010היי
מקווה שעזרתי לך להגיע להחלטה הנכונה בשבילך ובשביל הזוגיות שלך
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות מסוכנות - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/12/2010דניאלה שלום,
עכשיו, אחרי ששניכם פגועים לא נותר אלא לפנות לטיפול זוגי אצל מטפל/ת זוגי/ת עם התמחות בטיפול מיני.
רשימת המטפלים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
בטיפול בעלך ואת צריכם לבדוק מה קרה שבעלך רצה כל כך "מנאג' א טראויה" , מה קרה שלבסוף הסכמת, ועוד ועוד נושאים שיש לברר במסגרת של טיפול ןלא במסגרת של התייעצות אינטרנטית טו שיחות עם החברה, אלו נושאים עמוקים שצריכים טיפול אמיתי ומקצועי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות מסוכנות- האומנם? לרות בבקשה
שירן25/12/2010אז למה לא לעשות סקס בשלישיה, פעם אחת וזה? מה הסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון שאישה נאסרת על בעלה ברגע כזה
גכגכגכגכגכג26/12/2010"אסורה על בעלה ועל בועלה!!!"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)