בעיה בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזמן קיום יחסי מין
    חסוי
    23/12/2010

שלום,
    אני בן 22, וחברה שלי בת 18 לפני כמה ימים התחלנו לקיים יחסי מין... וחברה שלי אמרה לי שהיא בתולה ושאני אהיה עדין איתה, אז כמה פעמים כאב לה קצת בחדירה ואחר כך עבר חלק בלי כאבים.. והכל היה סבבה, יום למחרת שוכבים עוד פעם וזה לא הולך היא אומרת לי שזה שורף לה ולא כואב, ניסיתי הכי לאט שאני יכול זה עדיין שורף לה שם והיא גם לא יודעת למה אז הפסקתי, וניסינו ביום השני וזה עדיין שורף, גם ביום השלישי וחן הלאה... אני לא יודע מה לעשות.. שמתי חומר סיכה וזה לא עוזר. למה זה שורף לה שם?

ועוד שאלה.., היא אמרה לי שהיא בתולה, אבל אחרי החדירה שהייתה בפעם הראשונה לא יצא דם, למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• בעיה בזמן קיום יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    24/12/2010

שלום,
    ראשית, לא תמיד יש דמום בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין!
    שנית, תחושת הצריבה שהחברה שלך מדברת עליה מחייבת בדיקה וטיפול אצל רופא/ת נשים עם התמחות בסקסולוגיה. רשימת הרופאים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
    סופ"ש נעים,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    25/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו