גמירה...!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה...!
    לין
    25/12/2010

שלום,
    לי ולבעלי יש סקס מאוד חזק וכייפי. כשאנחנו מתחילים לקיים יחסים אני מאוד אוהבת שהוא מגרד את את הדגדגן, הוא מתחיל לגרד לי את זה ממש מהר ואני נהנית מאודד!!אני עוזרת לו בכך שאני מנערת גם את עצמי כדי שהגרידה תהיה יותר חזקה. עד שלבסוף אחרי זמן מה, אני מתחילה להרגיש שכבר נגמר לי הכוח, מתחילים להופיע לי סימנים של כאבים קלים בצד ימין תמיד!! בעצם שבצד מתחת למותניים ומעל לדגדגן. ואני מוציאה אצ ידו של בעלי ואומרת לו שזהו אני לא יכולה יותר- הרבה פעמים אני מרבה לבכות והרבה אחרי זה- למרות שאני מאוד נהנית. אחרי זה בעלי מחדיר לי את האיבר מין שלו והוא גומר בפנים. שמעתי נשים שכשגומרות הן משפריצות. מה זאת אומרת? האם המצב שלי נקרא גם גמירה??...
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה...!

הוספת תגובה

• גמירה...! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/12/2010

לפי התיאור שלך בהחלט נראה שאת מגיעה לאורגזמה. נשים מגיבות בדרכים שונות לריגוש ,לפורקן והשחרור שנלווה לאורגזמה. חלקן צוחקות וחלקן בוכות כתגובה של שחרור .
    לכן נראה לי שאת אכן חווה אורגזמה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו