אני לא יודעת מה אני מחפשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה אני מחפשת
    לא רק אישתו
    25/01/2007

אני רק יודעת שזה לא נמצא בתוך המערכת הזוגית שלי. אני לא יודעת מה חסר לי , אני רק יודעת שחסר לי. לפעמים אני רוצה לצרוח אבל לא יוצא לי קול. אלוהים - יש מישהו שמצליח להבין אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה אני מחפשת

הוספת תגובה

• לא רא אישתו שלום רב

ליאור
    01/09/2007

מי כמונו הנשואים מכיר את מצבך.
    פיתרון מיני הוא הפיתרון הקל וככזה מי לא ישמח לעזור לך.חחח
    אבל זה לא יעזור לך.את צריכה חידוש ריענון פיתרון בפנים בתוך הבית.
    גם אני חש אותו הדבר.גם אני מחפס פיתרון לזה.
    תנסי לדבר עם בעלך על זה.עם את מכירה אותו והו "עתיק" ולא רוצה לשמוע אזי את צריכה לדבר על כך עם מישהו.חבר או פסיכולוג.
    לא מאמין שיש לי תרופת פלא אבל אם תירצי אפשר לדבר .
    להזיק זה לא יזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנדבר ?

bissman
    02/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרת רבים נחמת טפשים ? לא בדיוק ..

BISSMAN
    03/09/2007

באופן טבעי חיים מונוגמיים עלולים לגרום לשחיקה , ואפשר גם לקרוא לילד בשמו - שעמום !!

לדעתי צריך גיוונים שגורמים לריגושים, אלא שאז אם המערכת חלשה היא עלולה להתפרק - זו אגב הזדמנות מצויינת לבדוק זאת .

אם תרצי דברי איתי במייל או במסנג'ר [email protected]

להתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה זה בא

ניר
    25/01/2007

בול. ממש אותן תחושות אבל מהצד שמנגד. שנינו יודעים אבל מכחישים ומנסים לתת פירושים. צרי קשר ונתיעץ יחדיו. הבנה מובטחת לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה

ניר
    25/01/2007

ריגוש, זה זה. חסר גם אצלי ולכן הקול לא יוצא. דברי אלי..................ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי גם

ראמי
    25/01/2007

אני מאד מבין ללבך
    אשמח מאד אם לקבל את המסנגר שלך ל מייל [email protected]
    ואז אני ידאג לגרום לך לצרוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• hello

אריה
    25/01/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק את יכולה...

casper
    25/01/2007

רק את יכולה לדעת...,אם זה להרגיש מחוזרת ,נאהבת , סקסית ...לחוש את הפרפרים האלה בבטן
    שמלווים הכרות חדשה ...ואולי את רק צריכה פסק זמן קצר ...להתרחק מהכל, למלא את עצמך באנרגיה חדשה ...
    אם סקס זה מה שחסר לך, אני בטוח שיהיו לך כאן המון תגובות כולם נאים מצוידים
    ורוצים לגרום לך לצרוח...
    את רק צריכה לבחור ...או בעצם למה לבחור :-) ....
    רק את יודעת מה חסר לך, מאהב, חבר, יזיז או סתם אוזן קשבת.... האם את רוצה ריגוש, אהבה או התפרקות ...
    לפעמים אנחנו רוצים לברוח לעולם פרטי משלנו ....עולם של ריגושים פרפרים ועינוגים ...אבל את צריכה לדעת מה את רוצה...אף אחד לא יכול לדעת בשבילך...
    מאחל לך שתמצאי את כל מה שהלב הגוף והנשמה מתאווים לו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפיתרון הוא לא תמיד בחוץ

25/01/2007

לא הכי נוח להודות בזה, אבל לפעמים הפיתרון נמצא דווקא בתוך מערכת היחסים הזוגית ולא בחוץ. נכון שזה כיף לגוון ולהשתעשע, אבל מההודעה שלך נראה כאילו שעשוישם זה לא בדיוק מה שאת צריכה. אני באופן אישי לא מאמינה שהפיתרון לכל הבעיות בחיים זה להחזיק מאהב. לפעמים זה עוזר לנו להתמודד עם הבעיות שלנו ולפעמים זה עוזר לנו להדחיק את הבעיות שלנו, אבל לפתור אותן? אני לא חושבת שזו הדרך.

בשביל לעזור לך אני צריכה לדעת עוד פרטים: איך החיים מעבר לנישואים? האם את מרוצה מהם? מהעבודה, מהשגרה, מהבית, מהילדים (אם יש). האם הכל מתנהל בסדר חוץ מהנישואים? מה בדיוק חסר לך? האם קרבה, שיחה, סקס, הרפתקאות???

לכל בעיה יש פיתרון אבל התנאי הראשון הוא לרצות להתמודד איתה ולפתור אותה.
    אני יכולה להמליץ לך להתחיל לעשות חשבון נפש אמיתי עם עצמך. לשים את כל הקלפים על השולחן ולנסות לשים את האצבע על הדברים שאותם את רוצה לשנות בחיים. זה לא הולך להיות קל, אבל זה משהו שכל אחד חייב לעצמו מידי פעם.

אנחנו כאן אם את צריכה אותנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו