מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שחולם על שלישיהאלכס26/12/2010
כבר זמן מה ידעתי שהחבר שלי מעדיף פורנו לסביות, לא נתתי לכך חשיבות רבה
עד שהוא אמר שיש לו פנטזיה לצרף עוד בחורה.
אני מפחדת, קיבלתי רושם שלדברים האלה יש נטייה להרוס זוגיות,
האם אני צריכה להעסיק מכך שזאת רק פנטזיה מינית או שקיים חשש שאני פשוט לא טובה מספיק בשבילו?
אני הראשונה שלו.
אני מפחדת שאם ניתן לזה נסיון הוא יכול לראות שיש בחורות יותר יפות וטובות במיטה וללכת אחרי מישהי אחרת.
ידידה אמרה לי שלעומת זאת, אם לא אממש את הפנטזיה שלו קיים חשש שבעתיד הוא יבגוד בי כי ירצה להכיר גוף של בחורות אחרות.
כיצד עלי לפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שחולם על שלישיה - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/12/2010אלכס שלום,
ראשית, טוב שאת מכירה את הפנטזיות של בן הזוג שלך ושיש לכם את הפתיחות לשוחח על המיניות שלכם.
מיניות היא דבר מופלא, מלא בטעמים ריחות ןפנטזיות, וללא פנטזיות היא מתקשה להתקיים.
יחד עם זאת, הרבה מאד פעמים , תחרות מינית גורמת למתח שמפרק את הזוגיות. כלומר: הוספת פרטנר מיני יוצר תחרות בלתי נסבלת בתוך הזוג שמביאה להתפרקות.
חשוב לקחת את המידע הזה בחשבון קודם שמצרפים בת זוג נוספת...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)