אהבה בלי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה בלי סקס
    דני
    27/12/2010

שלום, אני נשואה מזה שנתיים יחסית באושר, לא חסר לנו כלום, יש לנו ילד ואנחנו שוב בהריון. מאז ומעולם הסקס לא היה בתדירות מספיקה בעיני (פעם בשבוע בהתחלת הקשר ועכשיו פעם בחודש במקרה הטוב).
    בעלי אומר שאוהב ונמשך אלי ואכן אנחנו מתנשקים ומתחבקים הרבה במהלך היום אבל הוא כמעט אף פעם לא יוזם סקס וגם פחות חשוב לו שאני לא מגיעה לסיפוק. כל פעם שאני מדברת על זה שאני לא מסופקת מהסקס שלנו ושזה גורם לי לתסכול אנחנו רבים, הוא אומר שהוא מוכן לעשות את זה כל פעם שאני רוצה ושאני רק צריכה ליזום ולי מאוד חסרה התחושה של החיזור והיזימה שלו. אני לא מבינה מה לא בסדר איתנו, אני מרגישה שהקשר עשוי בעתיד להסתיים אם משהו לא ישתנה,אני מרגישה שירד לי החשק המיני, התדירות של הסקס שואפת לאפס (מלבד הזמן שמנסים להיכנס להריון) שלא לדבר על תחושת הנשיות שהולכת ונפגעת בהעדר יזימה מינית מצידו.
    מה לעשות אני ממש אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה בלי סקס

הוספת תגובה

• היי

בחור רציני
    27/12/2010

בני כמה אתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

רון
    27/12/2010

גם אצלי העניין די דומה, חוסר יזימה מצד האישה רק שאצלי זה קצת יותר מגמתי מאצלך
    אפשר לומר שזה מצב טריוויאלי ויחד עם זאת די מאוס

אשמח לשוחח איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה בלי סקס - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/12/2010

לדנה,
    את צריכה לדבר שוב ולציין עד כמה העדר יוזמה והרצון לסקס מבן זוגך משפיע עליך לרעה ועד כמה שהדבר פוגע בנשיותך.
    לדעתי לא יהיה מנוס מפניה לעזרה טיפולית זוגית אצל סקסולוג/ סקסולוגית שהם מטפלים מינים מוסמך ע"י האגודה הישראלית לטיפול מיני
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אספק אותך מינית

אליאב
    28/12/2010

אני אתמוך בך ונעשה אחלה פנטזייה בייחד בתנאי שתהיי חמודה ולוהטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו