מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריגוששרית29/12/2010
שלום לך אים בעת ריגוש מיני הגבר מכניס את איבר מינו למשך דקה דקה וחצי ללא קונדום לאיבר מינה של האישה והוא מוציא לאחר כדקה דקה וחצי ואז הוא גומר בחוץ ע"י כך שהוא עושה ביד. האים במצב כזה יש אפשרות להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגוש - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010סיון שלום,
כן!!יש סיכוי להריון אלו יחסי מין לא מוגנים. לעולם אין לגבר שליטה מלאה של 100 אחוז על כל השפיכה. לכן, אם את רוצה לקיים יחסי מין בטוחים תקפידי להשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום ו/או גלולות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לרות בבקשה
שרית29/12/2010תודה רבה לך
אני קצת בלחץ מזה כי זה מה שקרה לי בן זוגי בעת ריגוש מיני חדר אליי למשך הזמן הזה אך לאחר מכן הומיא ושם קונדום ובכל זאת לא גמר אלא רק שעשה ביד לקחתי פוסטינור כי פחדתי שאלתי היא האעים אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שלקחתי פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לרות בבקשה - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010סיון שלום,
אם לקחת פוסטינור אין סיבה לדאגה.
יחד עם זאת פוסטינור אינו אמצעי מניעה אלא אמצעי לשעת חרום. היות ואתם מקיימים יחסי מין חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה מרגע שמתפשטים.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן לרות
סיון29/12/2010היות ואני מאוד פוחדת מהדברים האלו אחרי שלקחתי את הגלולה אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שלא נכנסתי להריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות בבקשה אלייך
סיון29/12/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן לרות - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/12/2010כמובן שאחרי שנטלת פוסטינור , אין הריון. ועכשיו אנא תתיעצי אם רופא/ת נשים בענין אמצעי מניעה כדי להמנע מהריון ולחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לרות PLEASE
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נידפקת או מה ?
רון29/12/2010המומחית נתנה לך תשובה לשאלה תפסיקי להיות ילדה מפגרת ומגודלת שלא יודעת מה זה קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות שאלה אחרונה בבקשה ממך
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין הריון 1204 ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם מבינים שאת פרחה מטומטמת
הרמן31/12/2010עצה ידידותית דחפי סמרטוט במקום שצדיקים יבואו בו ואז תבטיחי את עצמך מרוח הקודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות בבקשה ממך שאלה אחרונה תודה
סיון29/12/2010אבל זה בטוח שאין הריון ואפשר לסמוך על הכדור אני ממש בלחץ כבר כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אשכרה מטורפת
רון29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)