מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גם לי קרה משהו דומהבת 2129/12/2010
את האמת חיפשתי משהו דומה והנה מצאתי..
רק שאצלי לפעמים לו עומד לו גם לפניי ובפעם האחרונה ששכבנו זה פשוט נפל לו באמצע.. אני לא מבינה למה גם בדיוק נפתחתי לפניו ונתתי את כולי..
זה פוגע ומעליב והוא רק בן 21 לא חשבתי שהדברים האלה קורים כל כך מוקדם.
אני בטוחה שזה לא מחרדה וזה ממש מלחיץ אותי.
מה יכולה להיות הסיבה? במיוחד שאני יודעת שהמשיכה היא הדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי קרה משהו דומה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/01/2011בעיות זקפה נגרמות מארבע סיבות עיקריות:
פגיעה בעורקים או בוורידים - בד''כ נראים בחולים במחלת הסוכרת, או אצל אלכוהוליסטים. נדיר למצוא גברים צעירים בריאים אם בעיות זקפה הנגרמות מסיבות זרימת דם.
סיבה נאורולוגית - פגיעה בעצב ובתחושות. גם כן נפוץ אצל סוכרתיים, אלכוהוליסטים או סובלים מנוירופטיה. נדיר ביותר אצל פציינטים בריאים
סיבה הורמונלית - ירידה ברמת הטוסטסטרון החופשי או בתפקוד של בלוטת המגן או עלייה בפרולאקטין. סיבה נפוצה אצל גברים מעל גיל 45.
בעיה נפשית – מתרחש בדרך-כלל אצל פציינטים צעירים, בעיקר בשל חרדת ביצוע, הגורמת לירידת הזקפה בזמן משחקים מקדימים או חדירה. אפשרות נוספת לבעיה נפשית הקשורה לזקפה היא דיכאון, שמביא לירידה בחשק המיני ומכאן לבעיות בזקפה. ברוב המקרים קיימות יותר מסיבה אחת אצל פציינט המתלונן על בעיית זקפה. הבעיות עשויות להיות קבועות או זמניות. הופעתן הדרגתית (על רקע פיזי) או פתאומית (על רקע נפשי).תופעת בעיית זקפה על רקע נפשי עשויה להיות תלויה בפרטנרית, לדוגמא מפגש מיני ראשון, מעורבות רגשית חזקה או לחץ של לוח זמנים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)