גם לי קרה משהו דומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי קרה משהו דומה
    בת 21
    29/12/2010

את האמת חיפשתי משהו דומה והנה מצאתי..
    רק שאצלי לפעמים לו עומד לו גם לפניי ובפעם האחרונה ששכבנו זה פשוט נפל לו באמצע.. אני לא מבינה למה גם בדיוק נפתחתי לפניו ונתתי את כולי..
    זה פוגע ומעליב והוא רק בן 21 לא חשבתי שהדברים האלה קורים כל כך מוקדם.
    אני בטוחה שזה לא מחרדה וזה ממש מלחיץ אותי.
    מה יכולה להיות הסיבה? במיוחד שאני יודעת שהמשיכה היא הדדית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם לי קרה משהו דומה

הוספת תגובה

• גם לי קרה משהו דומה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/01/2011

בעיות זקפה נגרמות מארבע סיבות עיקריות:
    פגיעה בעורקים או בוורידים - בד''כ נראים בחולים במחלת הסוכרת, או אצל אלכוהוליסטים. נדיר למצוא גברים צעירים בריאים אם בעיות זקפה הנגרמות מסיבות זרימת דם.
    סיבה נאורולוגית - פגיעה בעצב ובתחושות. גם כן נפוץ אצל סוכרתיים, אלכוהוליסטים או סובלים מנוירופטיה. נדיר ביותר אצל פציינטים בריאים
    סיבה הורמונלית - ירידה ברמת הטוסטסטרון החופשי או בתפקוד של בלוטת המגן או עלייה בפרולאקטין. סיבה נפוצה אצל גברים מעל גיל 45.
    בעיה נפשית – מתרחש בדרך-כלל אצל פציינטים צעירים, בעיקר בשל חרדת ביצוע, הגורמת לירידת הזקפה בזמן משחקים מקדימים או חדירה. אפשרות נוספת לבעיה נפשית הקשורה לזקפה היא דיכאון, שמביא לירידה בחשק המיני ומכאן לבעיות בזקפה. ברוב המקרים קיימות יותר מסיבה אחת אצל פציינט המתלונן על בעיית זקפה. הבעיות עשויות להיות קבועות או זמניות. הופעתן הדרגתית (על רקע פיזי) או פתאומית (על רקע נפשי).תופעת בעיית זקפה על רקע נפשי עשויה להיות תלויה בפרטנרית, לדוגמא מפגש מיני ראשון, מעורבות רגשית חזקה או לחץ של לוח זמנים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו