מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת וזקוקה ליעוץ - רצוי מגבריםאלמונית05/01/2011
הכרתי איזה בחור דרך סדרת מפגשים (לא בעיר שלי) שמתקיימים אחת לחודש. עם הבחור דיברתי הרבה יחסית והוא מצא חן בעיני.יום אחרי המפגש האחרון הוא שלח לי הודעה בפייסבוק אם הסתדרתי להגיע הביתה (בגלל שהמפגש לא בעיר שלי). ניראה היה לי שהוא מתעניין עניתי לו עם אפשרות להמשך שיחה (שאלתי משהו) והוא ענה למחרת. יום אחרי זה גם שאלתי כמה שאלות (כדי להמשיך את ההתכתבות) והוא לא ענה עליהן. ראיתי שהוא גם נכנס לפייסבוק מאז. חשבתי אולי לתפוס יוזמה ולהציע לו לעשות משהו אז שלחתי הודעה אם הוא רוצה ללכת יחד להופעה. הוא ענה לי בקיצור שהוא ממש לא אוהב את הלהקה לא הוסיף "תודה על ההזמנה" או משהו.
חשוב לי לציין שבמפגש האחרון הוא אמר לי (בנימוס) שאני בחורה מושכת ושיש לי מראה יחודי.
מה לדעתכם הבחור רוצה? מה אני צריכה לחשוב? אני נורא מבולבלת וזקוקה לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת וזקוקה ליעוץ - רצוי מגברים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/01/2011לאלמונית,
הבחור יודע אך ליצור עמך קשר, פייסבוק או טלפון וכו'. מציע לך להמתין, במידה והוא לא מקדם ויוזם הוא כנראה רק מנומס ולא מעונין. אפשרות אחרת היא שהוא ביישן חרד וחסר נסיון??
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)