מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה קטנהאירנה05/01/2011
חבר שלי לא אוהב לרדת לי אבל אני ממש אוהבת את זה
בהתחלה הוא אמר שזה בגלל שיש לי שם ריח לא נעים ואח"כ הוסיף שהוא לא אוהב שזה לא מגולח
אז גילחתי והתחלתי להשתמש בסבון פמינה
זה שיפר את הרצון שלו לרדת לי אבל הוא עדיין לא מת על זה.. לעומת זאת אני מידי פעם מוצאת את עצמי יורדת לו בלי שהוא אפילו יבקש. ואני בטוחה שהוא לא מעריך את זה כמו שאני מעריכה כשהוא יורד לי.
זה הדבר הכי אהוב עליי ואני ממש רוצה שזה יבוא ממנו אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יזום את זה..
אשמח אם תייעצו לי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קטנה - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2011אירנה שלום,
סקס הוא במידה מסוימת כמו אוכל, לא כולם אוהבים אותו הדבר באותן כמויות ובאותו הזמן, ולכן כל כך קשה למצוא פרטנר מתאים...
גם כשנכנסים למסעדה לא אוכלים את כל התפריט גם במסעדה של הסקס לא אוכלים את כל התפריט...
תצטרכי להחליט אם זה הפרטנר שמתאים לך, שהצרכים וההעדפות שלו שונים משלך...
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קטנה
חיים06/01/2011שלום אירנה,
את אומרת בעיה קטנה אני אחדש לך מדובר בבעיה גדולה גדולה מאוד.
בסופו של יום מה שהכי עושה לכן את זה זה מין אוראלי.
הבחור לא ירד לך בסוף ירד לך ממנו.
ואם ירד לך ממנו אחרי שתתחתנו אז תתחילי לחפש מין אוראלי מחוץ לנישואים.
הייתי נשוי ובגדתי באישתי עם נשים שחיפשו מין אוראלי ואני כמובן גם חיפשתי מין אוראלי שלא קיבלתי מאישתי.
מין אוראלי חשוב ומרכזי מאוד.
קחי את זה בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה יש פה מישהו שישמח לעזור
zafir07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייוש
דנה09/01/2011תיכנסי אלי לפייס דנה אהרון יש כמה שיטות שמהר מאוד הוא לא יפסיק לרדת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד מוכן לעזור
zafir11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)