מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוראלי - לא מוגן מפני מחלות?אפי05/01/2011
כאשר אני פוגש בחורה ושוכב איתה בפעמים הראשונות, סקס אוראלי הוא בדרך כלל די בסיסי ברפרטואר.
אני מניח שאם אני יורד לבחורה אני חשוף לכול מחלות המין (איידס / פפילומה / זיבה / הרפס...)
אם הבחורה מבצעת מין אוראלי - אני יכול ללבוש קונדום וזה הרבה הרבה פחות כיף. באותה מידה, היא מצפה שאני ארד לה וכאן אין פיתרון (לפחות לא ידוע לי). אם אבקש ממנה אוראלי עם קונדום או שלא ארצה לרדת לה, זה לבד יכול הרוס את הסקס ואת הקשר.
שאלותי:
1. האם יש חשיפה למחלות, כפי שציינתי במין אוראלי ללא קונדום או שאני מבצע לבחורה?
2. מה הפיתרון (כמובן עד שמבצעים את בדיקות הרפואיות?
דרך אגב, אני מניח שרוב יחסי המין הראשונים כוללים אוראלי לא מוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראלי - לא מוגן מפני מחלות? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/01/2011קיימת סכנת הדבקות במחלות מין שונות גם במין אוראלי.
בחו"ל ראיתי יריאת לטקס בדוגל של ממחטת טישו שמיועדת לתת מין אוראלי ללא מגע ישיר. אני יודע שזה לא ממש הדבר הכי מדליק שיש במיוחד לא בדייט הראשון.
אתה מוזמן לחפש את הלקס באינטרנט או בחנויות לאביזרי מן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראלי - לא מוגן מפני מחלות?
אפי06/01/2011תודה
ואם אין כזה דבר בנמצא - האם פשוט היית ממליץ להגיד לבחורה שלא יהיה אוראלי עד שנעשה בדיקות או לקחת סיכון ולבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)