אוראלי - לא מוגן מפני מחלות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוראלי - לא מוגן מפני מחלות?
    אפי
    05/01/2011

כאשר אני פוגש בחורה ושוכב איתה בפעמים הראשונות, סקס אוראלי הוא בדרך כלל די בסיסי ברפרטואר.

אני מניח שאם אני יורד לבחורה אני חשוף לכול מחלות המין (איידס / פפילומה / זיבה / הרפס...)

אם הבחורה מבצעת מין אוראלי - אני יכול ללבוש קונדום וזה הרבה הרבה פחות כיף. באותה מידה, היא מצפה שאני ארד לה וכאן אין פיתרון (לפחות לא ידוע לי). אם אבקש ממנה אוראלי עם קונדום או שלא ארצה לרדת לה, זה לבד יכול הרוס את הסקס ואת הקשר.

שאלותי:

1. האם יש חשיפה למחלות, כפי שציינתי במין אוראלי ללא קונדום או שאני מבצע לבחורה?
    2. מה הפיתרון (כמובן עד שמבצעים את בדיקות הרפואיות?

דרך אגב, אני מניח שרוב יחסי המין הראשונים כוללים אוראלי לא מוגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוראלי - לא מוגן מפני מחלות? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/01/2011

קיימת סכנת הדבקות במחלות מין שונות גם במין אוראלי.
    בחו"ל ראיתי יריאת לטקס בדוגל של ממחטת טישו שמיועדת לתת מין אוראלי ללא מגע ישיר. אני יודע שזה לא ממש הדבר הכי מדליק שיש במיוחד לא בדייט הראשון.
    אתה מוזמן לחפש את הלקס באינטרנט או בחנויות לאביזרי מן.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראלי - לא מוגן מפני מחלות?

אפי
    06/01/2011

תודה
    ואם אין כזה דבר בנמצא - האם פשוט היית ממליץ להגיד לבחורה שלא יהיה אוראלי עד שנעשה בדיקות או לקחת סיכון ולבצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו