בעיה ביחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסים
    מיכל
    06/01/2011

קצת קשה לי להגיד את זה כי אני מתארת לעצמי מה הולכת להיות התשובה שלכם...
    אני ובן זוגי ביחד כבר 3 חודשים, אנחנו ביחד כמעט כל יום ישנים ביחד אוכלים ביחד צוחקים מדברים ממש כמו חברים טובים ולא נראה שימאס לנו אחד מהשניה בקרוב.
    אבל יש בעיה קטנה, הוא רוצה כל הזמן סקס (אני יודעת שיש כאלה שיחשבו שאני מטורפת שאני קוראת לזה בעיה). ולעיתים אני מרגישה שהוא רוצה אותי מינית יותר מאשר ריגשית. אתמול ישבנו אחד ליד השניה כל אחד מול המחשב הנייד שלו וראיתי שהוא מסתכל באינטרנט על ההגדרה של "התאהבות".. לא התביישתי לדחוף את האף ואפילו קראנו את זה ביחד ודיברנו על זה אח"כ.. הוא אמר לי שהוא אף פעם לא התאהב או לפחות לא הרגיש ככה.. לפני המערכת יחסים שלו איתי הוא כל הזמן היה מחליף נשים ובקיצור "מתפרפר". אני לא יודעת עד כמה קל לשנות בנאדם מסוג אחד לסוג אחר של בנאדם בחודש חודשיים או אפילו שנה.. אבל אני מרגישה שהמערכת יחסים שלנו יכולה להחזיק ולהיות המערכת יחסים הרצינית הראשונה שלו. אבל זה קשה לי שהוא כל שניה רוצה רק סקס וזה לא שאין לנו דברים חשובים אחרים לעשות (אנחנו סטודנטים לומדים ביחד).
    האם זה באמת אומר שחבר שלי נמשך אליי מינית יותר מאשר ריגשית? ויותר חשוב - איך אפשר לשנות את זה ולגרום לו להתאהב בי ולהודות בזה? ולהפסיק לרצות סקס כל הזמן??
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסים

הוספת תגובה

• למיכל

עומר
    06/01/2011

היי

מערכת יחסים שמושתת על סקס, היא לא מערכת יחסים אמיתית, סקס זה חשוב לזוגיות אבל לא רק, צריך הרבה דברים מעבר.
    אני מציע שתשאלי את עצמך מה חשוב לך בזוגיות, ובבן זוג שלך, איזה תכונות אופי, איזה זוגיות מתאימה לך...

אני לא יודע בני כמה אתם, ולפעמים זה כיף לא ללכת לפי נורומות, לעשות חיים וכדומה, אבל אם את מחפשת קשר רציני, את צריכה לבדוק עד כמה הוא רציני לגבייך.
    יכול להיות שהוא רציני והוא גם אוהב סקס, אך יש בילויים אחרים חוץ מסקס...

תנסי למשוך אותו לכיוונים אחרים, דברים שאת אוהבת לעשות ותראי איך הוא זורם איתך.

תחשבי על זה

עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה ביחסים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2011

מיכל שלום,
    ההתאהבות היא פרק הזמן המקדים את האהבה, בפרק הזמן הזה המשיכה המינית בשיאה. לכן, ההפרדה שאת מכנה אהבה מינית ואהבה רגשית טינה מדויקת. אתם נמצאים כעת בתקופת ההתאהבות שבה הלהט והמשיכה המינית חזקים יותר מבכל תקופה אחרת בזוגיות.תאוריות שונות דנות בפרק זמן זה יש הטוענים שהוא אורך בין 3 חודשים ל4 שנים ויש הטוענ ים שבממוצע שנה וחצי, בכל מקרה זה לא נמשך לנצח.
    ובכל זאת,בפרק זמן זה נוצר בסיס למיניות וטוב שיש משיכה מינית עזה.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה

דני
    09/01/2011

אין משיכה מינית בלי משיכה רגשית לאורך זמן,אם הוא חושק בך מינית כל כך סביר להניח שיש גם רגש והרבה גם אם הוא מדחיק את זה.ברגע האמת הוא יהיה שם..תהני מכל רגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו