כאבים בעת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת יחסים
    חדשה
    07/01/2011

שלום,
    אני בת 23, ורק לפני כשלושה שבועות אבדתי את הבתולין שלי סופסוף, אני יודעת שזה מאוחר אבל ככה קרה...
    שכבנו רק 3 פעמים לבינתיים, החדירה עצמה כואבת לי אבל אני מניחה שזה משהו שיסתדר עם הזמן. מה שמטריד אותי זה שאחרי החדירה, ברגע שהוא מכניס יותר עמוק אני מרגישה מעין כאבים מוזרים באגן, כאילו עוברים לי בצדדים של הבטן וחודרים קצת לגב, קשה לי להסביר איפה זה בדיוק כי זה פנימי. כיאלו אני מרגישה שהוא נוגע לי שם במשהו מזיז אותו למעלה והמפגש הזה כואב.
    אני לא יודעת, אולי זה טבעי?
    פשוט זה קצת מטריד אותי. גם לא ירד לי דם עדיין באף אחת מן הפעמים ששכבנו, יכול להיות שהכאב הזה קשור לקרום שלא מצליח להקרע?

סליחה על הבורות ותודה על העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת יחסים

הוספת תגובה

• כאבים בעת יחסים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2011

שלום לך חדשה,
    ראשית אין דבר כזה מאוחר כדי להתחיל לקיים יחסי מין, התחלת כשהתאים לך!
    שנית, אין דבר כזה קרום בתולין יש טבעת בתולין, והיא מתרחבת ככל שמקיימים יותר יחסי מין. ולא לכל אשה יש דימום כאשר היא מקיימת יחסי מין לראשונה.
    בענין הכאב כדאי מאד שתפני לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג/ית. הרשימה של הרופאים עם שתי ההתמחויות הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם. רופא כזה יתן לך פתרון לכאבים, כדי שסופסוף תהני מחיי המין שלך,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו